'Singletown'-Mikkel taler ud: Jeg holder utroligt meget af hende

I dagens afsnit af 'Singletown' bliver det tydeligt, at Mikkel Dupont Vilstrup og Emily Beck Nielsens forhold hænger i en tynd tråd. Til Realityportalen uddyber Mikkel sine tanker omkring forholdet og Emily.

- Som tiden går inde i lejligheden, lærer man mere og mere om sig selv. Man har massere af tid, hvor man kan sidde og reflektere over alt mellem himmel og jord. Og jeg finder hurtigt ud af derinde, at jeg ikke sidder med det samme savn til Emily, som de andre gør til deres ekser, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Forsidefrue tvunget til at lukke sin forretning

Forholdet mellem de to tidligere 'Ex on the Beach'-deltagere er dog ikke ligegyldigt for Mikkel, selvom produktionen får det til at se sådan ud.

- Jeg holder utroligt meget af Emily. Jeg savnede selvfølgelig også hendes selskab, da vi altid har det super sjovt sammen, fortæller han.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Olivia Salo fortæller om ‘Paradise Hotel’ på den røde løber til forpremiere på ‘House of Gucci‘...

LÆS OGSÅ: Efter flugt i 'Jaget vildt': Anholdt i lufthavnen

Savnet var dog mere venskabeligt end romantisk, og hvis Mikkel havde haft muligheden, havde han fortalt Emily om sine følelser.

- Det var helt klart en mærkelig følelse, for man kunne ikke bare fortælle hinanden, hvordan man havde det, da vi jo var i to forskellige lejligheder. Så mens jeg er ude på dates og give den gas, så havde jeg ingen idé om, hvordan Emily havde det over i den anden lejlighed, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Kendispar er blevet forældre for anden gang

Hvordan det ender mellem Emily og Mikkel, vil realitydeltageren ikke afsløre.

- Det må man jo følge med i programmet for at finde ud af, siger han.