'Singletown'-babe forvandlet efter bare én uge

Midt i januar tog Freja Benediktes vægttab pludselig fart.

Freja Benedikte, der sammen med sin kæreste, Mick Skov, sidste år medvirkede i den første danske version af 'Singletown', har i en lang periode været i gang med et større vægttab.

På et tidspunkt gik planen lidt i stå, men de sidste par uger er der igen sket en stor forandring.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Løvens Hule’: Er flyttet ind hos Jesper Buch

- Det er opdateringsdag på mit vægttab hver søndag, og nu skal i lige holde fast. Jeg har tabt 12 centimeter på en hel uge, og det er altså ret vildt, fortæller en glad Freja i en story på sin Instagram.

På samme uge har hun også tabt 1,7 kilo.

Freja gik de første måneder hos Team Erneca, hvor Anna og Oliver fra 'Paradise Hotel' er online coaches. Det har været et godt, succesfuldt forløb, og hun har opnået gode resultater. Nu er Freja skiftet til en ny coach, hos Amanda Nedergaard, ikke fordi hun var utilfreds eller var blevet uvenner med Anna og Oliver, men fordi hun bare gerne ville prøve noget nyt.

Artiklen fortsætter under billederne. 

Billederne viser Frejas resultat efter to uger. (Foto: Privat)
Billederne viser Frejas resultat efter to uger. (Foto: Privat)
(Foto: Privat)
(Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: TILLYKKE! TV 2-par venter barn

Og med det er der altså sket lidt af en forandring med figuren.

- Det skyldes mest kosten, at jeg har tabt så mange centimeter. For jeg har ikke trænet særlig meget. Jeg sidder for det meste bare og har online undervisning herhjemme. Jeg har trænet en lille smule på min måtte og har gået nogle ture, men det er også det, siger hun til Realityportalen.

- Jeg har været stædig, og det har givet mig blod på tanden, hver gang jeg har set resultaterne, tilføjer Freja.

LÆS OGSÅ: Genkendte du Michella i ‘X Factor’: Har fået barn med konen

Baben fra 'Singletown' begyndte sit vægttab tilbage i oktober sidste år, og siden er det gået stærkt. Hun tog beslutningen om at tabe sig, da hun var begyndt at tage på, da corona ramte Danmark og lukkede landet ned. På det tidspunkt var hun lige kommet ud af et forhold, og derfor følte hun sig ekstra ensom.

LÆS OGSÅ: Line Maria indrømmer: Har stadig følelser for Frederik

Frejas vægt toppede, mens hun deltog i 'Singletown', men nu er hun tilbage på sin normale vægt igen.

Det har aldrig før været nødvendigt for hende at gå op i, hvad hun spiser. Men efter vægtstigningen i foråret sidste år var hun ikke længere glad og tilpas i sin krop, og derfor bestemte hun sig for at tabe sig.

LÆS OGSÅ: Janni Ree opløst i tårer: Livet er sårbart