Foto: Covermodel
Foto: Covermodel

'Singleliv'-Michella savner ikke at være single

Michella havde for nylig halvårsdag med sin kæreste, og hun savner på ingen måde singlelivet.

For et halvt år siden mødte Michella sin kæreste gennem en fælles bekendt. Michella forelskede sig hurtigt i hende, og kærligheden mellem de to blomstrer stadig.

- Det går rigtig dejligt med kæresten og jeg. Vi har efterhånden fundet vores plads sammen, og vi bliver kun stærkere og stærkere. Vi har nu været sammen et halvt år, og vi er stadig som nyforelsket, så det kan kun være et godt tegn jo, siger Michella til Realityportalen.dk. og fortsætter:

- Det er første gang i mit liv, at jeg virkelig tror, at det her kan være det helt rigtige.

LÆS OGSÅ: Anja: Derfor stoppede jeg i 'Singleliv'

Har forståelse for vores forskelligheder

Michella er så glad for sin kæreste, at hun på ingen måde savner singlelivet.

- Vores forhold er meget kærlighedsfyldt, varmt og kærligt. Vi har forståelse for vores forskelligheder – jeg, som er i fuld fart med min karrierer, og hende, der har en lidt mere rolig tilværelse. Og det er perfekt. Med min fart og hendes rolighed kan hun få mig lidt ned og passe på mig selv, og jeg kan give hende lidt farver, hvis man kan sige det sådan, siger Michella og fortsætter:

- Jeg savner på ingen måde singlelivet - gå i evig jagt efter kærligheden, sidde til luk på diverse diskoteker og "lede". Jeg har aldrig helt indre ro, når jeg ikke har en at elske, siger Michella, som derfor er glad for, at hun nu har fundet roen.

LÆS OGSÅ: Amalie giver den gas i LA

Elsker hende mere og mere for hver dag, der går

Da Realityportalen.dk spørger, hvordan fremtiden ser ud om fem år, er svaret klart.

- Jeg ser os have en lille familie, og måske er hun blevet min kone på det tidspunkt. Jeg ved i hvert fald, at jeg elsker hende mere og mere for hver dag, der går, slutter Michella.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.