'Singleliv'-Michella raser over 'Popstars'

Sangerinden er langt fra imponeret over dommernes beslutninger og niveauet.

Talentshows kan altid sætte debatterne i gang og få folk til at give deres mening. Efter Fies exit fra 'Popstars' i sidste uge fik det den tidligere 'Singleliv'-deltager, Michella Evers, til Facebook-tasterne, hvor hun kom ud med sin mening.

- Jeg synes virkelig, det er til grin. Man forventer, det er dygtige solister, der får en chance, men i stedet bliver det vurderet ud fra attitude og dans. Fremfor det jeg ville mene, der er essensen, nemlig vokalen, siger Michella til Realityportalen.dk og tilføjer:

- Selvfølgelig skal alle tingene være der for at man kan være en popstar. Men vokalen burde sidde i skabet uanset hvad.

LÆS OGSÅ: Chio efter 'Popstars'-exit: Dommerne lærte mig mindst

Niveauet er for lavt

Michella er ikke i tvivl om, hvem der er hendes favorit.

- Min favorit er Linnea, hende med det lyserøde hår. Hun har noget kejtet, men utrolig interessant over sig. Og så har hun en rigtig lækker lyd, siger hun.

Men der bliver ikke tændt for 'Popstars' i Michella og familiens hjem igen.

- Jeg vil ikke længere følge programmet. Jeg bliver simpelthen ikke fanget af lejrbålssang. Niveauet er alt for lavt, til det overhovedet er værd at se på, slår Michella fast og fortsætter:

- Generelt ville programmet kunne blive rigtig godt, men som dommerne vælger, ødelægger de følelsen af seriøsitet, og det billede man, som seer, har af en ordentlig sanger. Jeg er meget skuffet.

LÆS OGSÅ: Daniel efter 'Popstars'-exit: Motivationen er øget

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser