Michella da hun medvirkede i 'Big Brother'. (Foto: Jakob Mydtskov/Discovery Networks Danmark)
Michella da hun medvirkede i 'Big Brother'. (Foto: Jakob Mydtskov/Discovery Networks Danmark)

'Singleliv'-Michella jubler: Jeg har fået samvær

Realitydeltageren har kæmpet en hård kamp mod sin ekskæreste, og den har hun nu vundet.

'Big Brother'- og 'Singleliv'-deltageren Michella Evers har svært ved at få armene ned i disse dage. I det seneste stykke tid har realitystjernen kørt en sag mod sin ekskæreste, fordi hun ville have lov til at se den søn, der kom til verden i slutningen af 2014, og nu er afgørelsen faldet.

Michella får drengen fra fredag til lørdag i ulige uger, og selv om hun havde kæmpet for at få ham fast hver anden weekend, ser hun det alligevel som en stor sejr.

- Jeg begyndte bare at tude, da jeg fik afgørelsen. Det var en kæmpe sten, der faldt fra mit hjerte. Jeg må blive ved med at se min søn, og endelig er mareridtet slut, fortæller den lykkelige realitystjerne til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: ‘Singleliv’-Michellas store sorg: Jeg må ikke se min søn

Opslidende kamp

Kampen har været hård for Michella, men hun har aldrig været i tvivl om, at hun ville blive ved med at kæmpe.

- Hele vejen har jeg haft støtte af venner, familie og min forlovede, men i sidste ende har der altid været min kamp. Det har været opslidende, nedbrydende og ikke mindst hjerteskærende at stå på så uvis grund, siger Michella, der glæder sig til, at samværet træder i kraft.

- Det bliver første gang, vi får lov til at overnatte sammen, og det bliver det mest fantastiske i verden!

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Singleliv’-Michella er blevet forlovet

Håber på mere samvær

Selv om Michella har fået samvær, så får hun hverken delt forældremyndighed eller bliver officielt forælder for drengen. Men hun har ikke opgivet håbet om at se ham mere i fremtiden.

- Heldigvis bliver han ældre og kan på et tidspunkt vælge at være mere hos mig. Det her er blot starten på det, jeg blev lovet fra min ekskæreste. Kærlighed gør virkelig blind, og desværre straffer hun ham mere, end hun straffer mig, siger Michella.

- Det er nok det, der gør mest ondt indeni. Hvis du spørger mig, så er det det sidste, der skal ske. Det må ikke gå ud over børnene, at de voksne ikke kan finde ud af det. Jeg håber bare, at jeg får lov til at se ham mere i fremtiden.

LÆS OGSÅ: ‘Singleliv’-Martin jubler: Nu må jeg se min datter

Ekskæresten: Det er ikke hendes søn

Men det bliver hverken til mere samvær eller et forhold til drengen, hvis ekskæresten - der ikke ønsker sit navn frem, men hendes identitet er redaktionen bekendt - får lov til at bestemme. Over for Realityportalen.dk slår hun fast, at hun på ingen måde forstår denne dom.

- Vi har ingen søn sammen. Det er ikke Michellas søn. Jeg har ikke fået barn med hende. Jeg har selv fået et barn med min ven, der er barnets far. Han ser ikke sin søn, men han betaler børnepenge, og jeg har kontakt med hans familie. Michella har intet haft med det at gøre, og hun står ikke noteret som forælder noget sted. Det er min søn, siger hun.

Michella og hende var sporadiske kærester i en periode, men hun startede 'projekt baby' før forholdet til 'Big Brother'-deltageren, og de var reelt set gået fra hinanden, da hun fødte sønnen. Derfor accepterer hun heller ikke dommen.

- Michella har fået samvær som netværk - ikke som forælder. Men jeg har tænkt mig at anke dommen, og så tager vi den derfra. Jeg har også planer om at flytte til udlandet for at arbejde, og så ophører denne aftale. Men indtil da har jeg da en gratis barnepige en dag hver anden uge. For det er alt, Michella er til ham, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: ‘Singleliv’-Michella optaget på drømmestudiet

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.