Singleliv-Jackie: Jeg er en vildbasse

I aften kan du møde den frække Jackie i 'Singleliv', når hun giver sin date en helt særlig oplevelse.

Det er ikke første gang, at Jackie er på scoretogt på tv. Hun har tidligere medvirket i ’For lækker til love’, hvor hun var på date med den muskuløse og tatoverede Thomas, og hver onsdag kan du se hende blandt det kritiske kvindepanel i ’Dagens mand’. Nu står også 'Singleliv' for skud, og årsagen til, at Jackie ville medvirke 'Singleliv', er ret simpel.

- Jeg synes, det er sjovt at date og lave tv. Og så er det jo også godt med noget reklame for en selv, fortæller Jackie til Realityportalen.dk.

Jackies omgivelser støtter hende i hendes tv-dating.

- De synes, det er spændende for mig. De ved godt, at jeg kan lide at date og give den gas. Og så synes de, at det er rigtig sjovt, fortæller Jackie.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre' slår alle andre realityprogrammer

Jackie er dog ikke kun en pige med krudt i røven, selvom det er det indtryk, som folk oftest har af hende.

- Folk vil nok beskrive mig som en vildbasse, men jeg har også en romantisk og rolig side, når jeg bare er hjemme. Jeg elsker hjemmehygge og romantik, og jeg elsker også at slappe af, fastslår Jackie.

Er kræsen

Jackie er en pige, som ved, hvad hun vil have. Hun er meget kræsen, og derfor er det endnu ikke lykkedes hende at finde den rette mand, som opfylder hendes krav.

- Jeg søger en mand, der ved, hvad han vil, og som er selvsikker. Jeg går meget op i personlighed. Det er selvfølgelig en fordel at være pæn og have lidt muskler, men jeg går mest op i personlighed, fortæller Jackie og fortsætter:

- Efterhånden så vil jeg bare have det, jeg vil have. Og det skal bare være sådan, ellers er det ikke godt nok. Jeg har rimelig mange krav, og de skal opfyldes, ellers er jeg hurtig til at springe fra igen.

LÆS OGSÅ: Sidney Lee: Der er altid nogen, der har ondt i røven

Afskrækker mændene

Jackie er i gang med at uddanne sig til kostvejleder, og ved siden af studierne arbejder hun som stripper. Men det frække job spænder desværre ofte ben for kærligheden.

- Det kan godt afskrække mange mænd, at jeg stripper. Der er mange mænd, som synes jeg er sød, men der er ikke ret mange, der kan leve med, at man arbejder som stripper. Der er nogle, men det er ikke ret mange, fastslår Jackie.

Men det er ikke kun stripperjobbet, som kan afskrække mændene. Også kameraerne, som følger Jackie under optagelserne til Singleliv, kan afskrække mændene.

- Jeg har faktisk haft lidt svært ved at finde nogen dates. Jeg har haft to dates, og det har været super sjovt og super hyggeligt. Men der er ikke så mange, der vil i tv, fortæller Jackie. Der var dog ingen af de to dates, som udviklede sig til mere.

- Jeg havde én, som jeg synes var vældig interessant, men jeg er en vildbasse, og jeg tror måske ikke det dur for mig lige nu. Jeg er bare ekstremt egoistisk lige for tiden, erkender hun og fortsætter:

- Jeg kan godt lide singlelivet, og jeg kan godt lide, at jeg kan bestemme over mig selv, men samtidig kan jeg godt lide at date, og jeg vil egentlig også gerne have det der kæresteliv - det skal bare være med den rigtige.

LÆS OGSÅ: Joy: Træls gensyn med eksen

Vil strippe indtil hun skal giftes

Jackie er i dag 27 år, men ifølge hende selv ser hendes liv helt anderledes ud om tre år.

- Når jeg er 30 år, så skal jeg giftes og have børn og indtil da, der har jeg tænkt mig at strippe. Det går rigtig godt på det punkt, så det har jeg ikke tænkt mig at stoppe med før, slutter Jackie.

Følg med i aften kl. 20 på Kanal 4, hvor Jackie har sat sin date på den ultimative test – han skal nemlig med på stripperjob.

Deltag i afstemningen herunder:

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.