FOTO: SBS TV / Krestine Havemann
FOTO: SBS TV / Krestine Havemann

Singleliv-Claus udstiller ikke sig selv

Claus havde kun en intention med sin deltagelse i ’Singleliv’. Han ville finde en kæreste, og ikke udstille sig selv eller blive kendt. Han mener dog ikke at alle har samme baggrund for deres deltagelse i programmet.

Den ærlige vestjyde Claus besluttede sig efter flere år som single for at deltage i 'Singleliv'. Og selvom han selv meldte sig til programmet for at finde kærligheden, så mener han ikke at det er alle kollegaerne fra programmet, der er med af samme grund.

- Jeg meldte mig til ‘Singleliv’, da jeg havde været single i 5-6 år. Jeg har valgt at være den person jeg er istedet for at udstille mig selv. Mange melder sig bare, fordi de vil være på TV og rende til stylister hele tiden, mener han.

Claus fortæller, at han er helt sig selv i programmet, og den Claus, som man kender fra programmet, er også den Claus, man ville møde i virkeligheden

- Jeg gik til casting, som jeg var - Claus fra Ølgod. Jeg opfører mig som jeg er i virkeligheden i programmet.

Ikke kedeligt at være sig selv

Claus synes bestemt ikke, at man er kedelig, fordi man er sig selv. Han mener derimod, at hans program-kollegaer gør for meget ud af det at være med i ‘Singleliv’.

- Jeg giver den bare kun gas i byen, og så er jeg stille i hverdagen. Jeg lever ikke det der vilde liv og render til stylister. Nogle af de andre render rundt til stylister, hver gang de skal noget, det viser ikke et almindeligt dødeligt menneske. Folk ligger for meget i det, mener han.

LÆS OGSÅ: Det er slut med Claus og Lone

Deltager gerne igen

Selvom Claus føler sig anderledes fra resten af ‘Singleliv’-deltagerne, kunne han sagtens finde på at deltage i programmet igen, og han har ikke på noget tidspunkt fortrudt deltagelsen i 'Singleliv'.

- Jeg kunne nemt finde på at melde mig til 'Singleliv' igen. Jeg er blevet behandlet godt af selskabet (Sand TV, red.) og har haft fede oplevelser. Dates giver også gode oplevelser, påpeger han.

Eftersom Claus fortsat er single tør vi ikke spå om hvorvidt det bliver til et gensyn vestjyden i næste sæson af ‘Singeliv’. Følg Claus og de andre singler i ‘Singleliv’ hver onsdag kl. 20.00 på Kanal 4.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.