Foto: SBS
Foto: SBS

Simone: Mor kunne være død

Da mor Bettina fik en blodprop i hjertet, ændrede det tilværelsen for de to Bogense-piger.

Simone og mor Betina fra 'Mig og min mor' havde sidste år en forfærdelig oplevelse, for mor Betina fik nemlig en blodprop sidste år.

En blodprop er ingen ufarlig ting, men alligevel var det hverken med udrykning eller speederen i bund, at Bettina tog til undersøgelse.

- Heldigvis var det slet ikke en slem situation, da det skete. Vi troede bare, at hun var syg, for det havde jeg lige været om torsdagen. Men fordi hun stadig var dårlig lørdag den sjette oktober, og vi skulle til 'DM i strip', besluttede jeg at ringe til vagtlægen - mod mors vilje, afslører Simone til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Det hele var stille og roligt. De sagde, at hun bare skulle ned og undersøges, og det er faktisk først, da vi kommer ud til sygehuset, at vi finder ud af, at hun havde fået en blodprop i hjertet - og var tæt på at dø.

LÆS OGSÅ: Sæsonpremiere på 'Mig og min mor': Mød de nye deltagere

'Mor har det fantastisk'

Men der skal mere end en blodprop til at slå mor og datter ud af kurs, selvom det var noget af at chok, de to fik sig.

- Efterfølgende var det selvfølgelig hårdt og slet ikke til at forstå. Men heldigvis har mor det fantastisk, og alt går godt. Hun går heller ikke længere til samtale på sygehuset, fordi det hele bare ser super fint ud, forklarer en meget glad Simone.

Mor og datter vil dog ikke opleve en blodprop igen, og derfor er de begge stoppet med at ryge.

- Det var stort set derfor, hun fik blodproppen - hun har jo røget, siden hun var 11 år.

LÆS OGSÅ: Joy og Mia modtager klager

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser