Foto: SBS
Foto: SBS

Simone: 'Mig og min mor' har været den vildeste oplevelse

For et par år siden, var Simone og Betina et almindeligt mor-datter par, som allerhøjest blev genkendt i Brugsen. Nu er de pludselig genkendt over alt og tilbydes masser af modeljobs.

Seerne har taget Bogensepigerne med storm. De to charmerende fynboere og deres søde hund er gået lige i hjerterne på seerne, og det er noget, der kan mærkes.

- Det har været den vildeste oplevelse at være med i 'Mig og min mor' for os begge. Vi havde aldrig regnet med, at det ville blive sådan her. Vi møder en masse dejlige mennesker og fans, men det er stadig lidt mærkeligt, når folk vil have billeder og autografer, men vi elsker jo opmærksomheden, fortæller Simone til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: 'Mig og min mor'-Simone: Her er min dag 

Vi er stadig de samme

Selvom de to bliver genkendt og bader i rosende ord, er det dog ikke steget dem til hovedet, og de har stadig benene solidt plantet i den fynske muld.

- Vi er stadig de samme, som vi var inden vi kom i tv. Vi er jo fra landet og helt nede på jorden. Der vil selvfølgelig altid være negative kommentarer og haters, men det må man jo tage med. Der er mange flere søde og skønne mennesker, end dem der har lidt ondt i røven. Vi griner og tager det med et smil. Så længe vi har hinanden, kan folk snakke som de vil, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: Simone springer ud som undertøjsmodel

Modeljobs som bi-ting

Efter deres tv-debut, er Simone også blevet tilbudt flere modeljobs. Og det er noget, der motiverer den kønne pige.

- Efter min debut som babe-pige i Se & Hør, har jeg haft rigtig mange andre modeljobs, og det har været vildt spændende. Jeg er blevet mere bevidst om mig selv, og hvad jeg står for og er bestemt ikke bange for at sige min mening mere, slutter Simone af.

LÆS OGSÅ: Nyt reality-par ser dagens lys

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.