Simone fra 'Mig og min mor': Vi holder den sunde livsstil

Da Betina fik en blodprop, besluttede de to Bogense-piger at ændre livsstil.

Førhen blev der røget cigaretter i massevis, og måltider kunne de nemt springe over. Men nu er tonen blevet en anden hos Simone og mor Betina.

- Det går rigtig godt med den nye livsstil. Vi har faktisk altid spist sundt, vi har bare spist for lidt. Vi kunne jo før gå to dage uden at spise, men nu spiser vi ca. tre gange om dagen og også meget mere end vi gjorde før.

LÆS OGSÅ: Simone: Mor kunne være død

Væk med cigaretterne

Det er ikke kun kosten, der er blevet ændret radikalt hos de to. De er nemlig også blevet røgfrie. Og det er noget, der kan mærkes.

- Mor stoppede med smøger den 6 oktober og jeg den 31 oktober. Og vi har begge holdt det siden. Maden smager også meget bedre nu, tilføjer Simone med et smil.

For at de to ikke skal blive alt for tykke, med alle de nye ændringer, har de som en sidste del af livsstilsændringen begyndt at træne.

- Træning har aldrig været min stærke side, men efter mors gamle soveværelse blev lavet om har jeg brugt det meget(et nyindkøbt træningsredskab, red.). Jeg går ikke efter at tabe mig mere end et par kilo, men vil gerne have strammet det hele lidt op. Men mor er skide sej, hun cykler 14 km hver dag ud til hestene, og så går hun jo en masse ture med Tyson (deres hund, red.), slutter hun.

LÆS OGSÅ: Hemmelighedsfuld mor Jette: Vi har gang i noget nyt

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.