Simone deler forældremareridt: Det gør så ondt

Simone brød sammen, da hun opdagede, hvad der var sket.

Simone Hvenegaard oplevede i weekenden et sandt forældremareridt. En dejlig tur i Zoologisk Have i København med sønnen Vilmar blev pludselig vendt til gråd.

- Vilmar har i dag mistet sin højtelskede Lulle (kanin-bamse red.) i Zoo. Det gør så ondt, når Vilmar kalder efter den og græder, fordi han ikke kan få den. Mor er knust, indleder Simone en story på Instagram.

LÆS OGSÅ: Jeppe forklarer trekantsdrama: Ren kedsomhed

Lige nu er Simones kæreste Philip May ude at rejse, da han optager til et nyt program, og det gør kun situationen meget hårdere.

- En ting er, at far er ude at rejse, en anden ting er, at Lulle også er væk, som han ofte går og nusser med og altid sover med. Det bliver nogle hårde uger, skriver Simone fortsat.

LÆS OGSÅ: Ung mor i fertilitetsbehandling: Vi vidste, det kunne blive en realitet

Ikke til at erstatte

Flere af Simones følgere har opfordret hende til at købe en ny, da kaninen fra JellyCat kan købes i flere børnebutikker.

- Vilmar kan dufte og mærke, hvilken en der er den "rigtige". Vi har en magen til herhjemme, men den vil han ikke have. Jeg græder stadigvæk over, den er væk, fordi jeg ved, hvor meget den betyder, skriver Simone og udlodder en dusør for at finde den.

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki afslører graviditet

Fundet

Weekenden blev reddet, da Simone fik den gyldne besked fra en af sine følgere.

- Der er en følger, som har fundet Lulle i Zoo. Hun afleverer den i informationen, når hun går forbi. Jubii, skriver Simone lykkelig over, at det hele alligevel endte godt.

LÆS OGSÅ: Simone afslører fremtidsplaner: Baby og bryllupsklokker