Simone bekymret for Lennys OCD: De vaner er jo sindssyge

Simone har på det seneste bemærket Lennys OCD-handlinger, og de er ret voldsomme.

I det seneste afsnit af 'Philip May & Simone' er det ikke så meget 'Paradise'-parret og deres lille søn, Vilmar, der er i foukus, men kammeraten Lenny, som i den grad har det svært.

- Lennys OCD er blevet værre, men jeg tror også, at det er fordi, jeg er meget mere sammen med Lenny nu, end jeg var før i tiden. Nu er han meget hjemme i mit private, og der har jeg virkelig lagt mærke til hans OCD, og jeg kan godt se, at der altså skal noget hjælp til, fortæller Simone Hvenegaard i discovery+-programmet.

LÆS OGSÅ: AD! Philip serverer tre anretninger af Simones moderkage

Lenny er godt selv klar over, at hans OCD er med til at styre hans liv, og han vedkender også, at det er blevet meget værre.

- Jeg har altid haft det lidt, men lige pludselig eksploderede det bare, jeg kunne slet ikke styre det, fortæller Lenny og kommer med eksempler på, hvordan han ikke kan koncentrere sig, hvis han for eksempel kommer til at køre neglene hen over bordet.

LÆS OGSÅ: Lenny i kærestesorger: Jeg har tabt syv kilo

Lenny (Foto: Discovery Networks Danmark)
Lenny (Foto: Discovery Networks Danmark)

- Så vil jeg sidde og tænke over, at jeg lige har samlet skidt ind under mine negle, og så vil jeg bare side "fuck, fuck, fuck". Jeg kan ikke komme videre, før jeg lige har vasket fingre, fortæller Lenny, der også har en OCD-måde at vaske hænder på, som han viser i klippet nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Her er de nominerede til ZULU Awards

Simone og Philip har godt bemærket Lennys trang til at vaske hænder hele tiden.

- Vi kan jo ikke engang se en film med Lenny, uden han render ud på toilettet 100 gange. Han kommer tit med undskyldninger for, hvorfor han skal vaske hænder. Det kan være, at han har fået noget chokolade på fingrene under en film, og så kører vandhanen bare derude i ti minutter, fortæller Simone.

LÆS OGSÅ: Lenny åbner op om psykisk lidelse: Jeg er på grænsen til den lukkede afdeling

Lenny frygter ikke negative ting om sig selv eller andre, hvis han ikke får vasket hænderne korrekt, han kan bare ikke komme videre med livet, før det er løst.

- Jeg har jo aldrig nærstuderet, det Lenny gør. Det er jo helt vildt, de vaner er jo helt sindssyge, siger Simone bekymret.

LÆS OGSÅ: Trine indrømmer den virkelige grund: Derfor gik vi fra hinanden

Se klippet herunder og se hele afsnittet på discovery+.

LÆS OGSÅ: Discovery bekræfter: Er taget med Elvira til Dubai