Simone afslører fremtidsplaner: Baby og bryllupsklokker

De to tidligere paradisoer mødte fredag aften op til Reality Awards, hvor Simone fortalte åbent om parrets liv og fremtidsplaner.

Kort før jul i 2020 blev Philip May og Simone Hvenegaard forældre for første gang. Deres søn Vilmar meldte sin ankomst, og siden er livet blevet fuldstændig ændret for reality-parret. I dag er Vilmar fyldt et år, og parret drømmer om at udvide familien.

- Lige nu nyder vi vores lille Vilmar, men der kommer helt sikkert en mere, slår Simone fast.

LÆS OGSÅ: Tidligere sportsstjerne afslører graviditet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Sinan og Aykut fortæller om deres forhold, kærlighedsliv og nye spændende projekter til Reality Awards...

Parrets lille rødhårede krudtugle tager dog på nuværende tidspunkt det meste af deres tid og opmærksomhed.

- Det går godt med Vilmar. Han er en dreng, der minder utroligt meget om sin far. De er en tro kopi af hinanden. Der er gang i ham, forklarer Simone.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk indlagt på grund af stoffer

Den tidligere paradiso trives dog godt med 2xPhilip. Og hun er også meget positivt overrasket over Philips måde at være far på.

- Jeg havde forventet, at Philip ville blive en god far, men han er den bedste far, jeg kunne drømme om. Jeg har ikke en finger at sætte på ham. Han er en far, der handler på mange ting. De griner, de hygger og de har det sjovt. Philip er så omsorgsfuld. Han er nærmest mere pylret end mig.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Derfor fortsatte Daniel i ‘Luksusfælden’

Udover en familieforøgelse byder fremtiden med stor sandsynlighed også på kirkeklokker og bryllupskage.

- Philip drømmer om at blive gift, og hvis han spørger, så siger jeg selvfølgelig ja, fortæller Simone.