Simonas voldelige ekskæreste: Han slog mig og smadrede alle mine vinduer

Reality-baben oplevede for nyligt en meget ubehagelig episode med sin ekskæreste.

Der er ingen tvivl om, at Simona Tayanna, som vi kender fra 'Prinsesser fra Blokken', 'Simona overlever' og 'For lækker til love', bestemt ikke har haft et nemt liv på trods af sine kun 19 år.

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: Dansk realitybabe er blevet single

LÆS OGSÅ: Ærlige Simona åbner op: Jeg faldt tilbage i stofferne

I dag går det dog godt med Simona, men for kort tid siden var hun ude for en meget ubehagelig hændelse, da hendes daværende kæreste begyndte at reagere meget voldsomt på grund af jalousi:

- Det startede alt sammen med, at han var sygeligt jaloux. Han beskyldte mig konstant for ting, jeg ikke havde gjort, altså utroskab osv., selvom jeg var sammen med ham 24/7. Jeg ville gå fra ham, men han fik mig alligevel overtalt til at komme med hjem at sove. Da vi vågner om morgenen fortryder jeg, at han fik lov til at komme med hjem i troen om, at alt ville blive godt igen. Så han stjal min telefon og ville ikke aflevere den tilbage. Jeg ringede til politiet, da tingene begyndte at eskalere for alvor, forklarer Simona til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Simona slår fast: Jeg skal aldrig have børn

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvilke gode råd Caroline Fleming har efter et brud

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Dansk realitybabes hårde liv bliver til en spillefilm

- Han begyndte at dele pornografiske videoer af mig ud til en masse på min Facebook. Han ville ikke stoppe, før jeg kom tilbage til ham. Efter 14 dages kamp var jeg ved at give op og tog sagen i egen hånd. Så jeg spillede, at jeg gerne ville tilbage til ham igen, det virkede, og jeg fik så min telefon tilbage fire dage efter, at vi var begyndt at være sammen igen. En uge efter ville jeg afslutte det igen for good. Så jeg tog ned på hans cafe og ville have den telefon, han havde lånt af mig. Det endte med, at han blev voldelig og rev mig ud af cafeen for derefter at smadre begge mine telefoner. Politiet kom og så på overvågningen, at han har slået mig osv., fortsætter hun og uddyber:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par forlovet: Friede på den vildeste måde

- Da jeg kommer hjem efter at have sovet hos min mor i et par dage, har han brækket alle mine vinduer op med et koben og skrevet luder på mit vindue. Han forsøgte stadigvæk at ødelægge alting for mig. Han ødelagde blandt andet en date i forbindelse med 'For lækker til love', hvor han kom ind midt i optagelserne og ville ikke gå igen, før jeg ville tale med ham. Jeg løb fra stedet, men han fulgte efter mig i bil. Jeg løb ind på et pizzaria og låste mig inde på toilettet. Han valgte at sparke døren op, jeg fik mig fri og løb tilbage igen. Det var ret voldsomt. Efterfølgende fik jeg polititilhold, så det var sådan, "jeg slap af med ham". Han skriver dog stadigvæk til mig fra fake Facebook-profiler, men det eneste, jeg kan gøre, er at ignorere ham.

LÆS OGSÅ: Dansk realitypar er gået fra hinanden: Vi taler ikke længere sammen

Se Simona på date i 'For lækker til love' i videoen nedenfor:

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare