Foto: TV3
Foto: TV3

Simona slår fast: Nu er det slut med 'For lækker til love'

'For lækker til love'-baben har fået nok af reality-tv.

Vi kender Simona fra DR3-programmerne ‘Simona overlever’ og ‘Prinsesser fra blokken’. Netop nu er hun dog aktuel i ‘For lækker til love’, der må siges at være et noget anderledes tv-program.

Simona har i løbet af 2019 været med i tre sæsoner af 'For lækker til love', og hun fortalte tidligere i år, at hun havde sagt ja til at medvirke efter mange overvejelser, fordi hun gerne ville vise en anden side af sig selv end den, som havde set i de meget seriøse DR3-programmer.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Rasmus med i ‘For lækker til love’: Derfor er jeg tilbage på skærmen

- Jeg er ikke kun seriøs og har haft en hård fortid, jeg er også sjov og helt almindelig. Jeg overvejede dog at lade være med at være med, fordi jeg er blevet kendt som denne her meget seriøse pige, der har noget på hjerte og har haft en fortid, der har været meget dyster. Så jeg var lidt bange for, at min seriøsitet ville flyve fra mig, hvis jeg deltog i et reality-program. Men nu har folk jo fået bekræftet fra de andre programmer, at jeg ikke er dum eller noget, fortalte Simona dengang til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Realityhunk afslører: Jeg takkede nej til ‘For lækker til love’

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Fie Laursen dater ‘Ex on the Beach’-hunk

Nu har Simona dog besluttet sig for, at det er på tide at vende tilbage til den seriøse Simona.

- Jeg har jo lidt to sider af mig selv. Den ene er min 'For lækker til love'-facade, og så har jeg Simona uden filter-facaden. Og i fremtiden kommer man til at se mere til Simona uden filter. 'For lækker til love'-Simona forsvinder snart. Det ved jeg. Det var sjovt for en tid, og det var mig for en periode, hvor jeg havde brug for at være lidt useriøs omkring det hele her i livet og ignorere livets seriøse sider, men det er slut nu. Det gider jeg ikke mere, jeg har fået nok af den genre. Reality-tv er slet ikke mig, fortæller Simona til Realityportalen.dk, men fortsætter så:

LÆS OGSÅ: Realityhunk starter nyt job med at tæske chefen

LÆS OGSÅ: Amalie forklarer sig: Derfor er min nye fyr hemmelig

- Ej, det har selvfølgelig været rigtig sjovt at være med i, og det har været lærerigt og berigende, men den, jeg er inderst inde, er ikke en reality-Simona, og det har det aldrig været. Jeg har så meget i mit liv, som jeg skal bearbejde og vende til noget positivt og som kan hjælpe andre, og det er det, jeg har tænkt at bruge min tid på. Så jeg har ikke tænkt mig at gå ind i mere reality-tv, den er ikke meget længere. Det kan godt være, jeg kommer med i noget, som allerede er optaget, men jeg kommer ikke til at optage mere reality-tv. Der er i stedet nogle nye tv-projekter igang, men det er ikke noget, jeg kan sige så meget om endnu, da intet er fastlagt. Så der kommer nok noget mere med mig i fremtiden, men det bliver ikke reality-tv som 'For lækker til love'.

Se Simona i 'For lækker til love' på Viafree.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Love Island’-vinder lukker butikken: Har fået nyt job