Simon Kvamm om Blachman: Bølgerne kan gå højt

'X Factor' har fået en ny, fræk dreng i klassen. Hør, hvordan han vil give de andre dommere kamp til strengen.

Så er det blevet offentliggjort, at veteranen Thomas Blachman og Kwamie Liv, der fik sin debut sidste år, vender tilbage til dommerbordet i 'X Factor'

Derudover skal også den talentfulde sanger og entertainer Simon Kvamm debutere som dommer i TV 2’s populære sangkonkurrence.

SE BILLEDERNE: Så forelsket er Robert Hansen

Og de to mere garvede dommere får kamp til stregen, når Kvamm sætter sig i stolen.

- Jeg kan ikke udelukke, at bølgerne kommer til at gå højt. Jeg har intet problem med at sige min mening, selvom den måske er kantet, siger han til HER&NU og fortsætter:

- Jeg har ikke en agenda om at være hård. Jeg tænker at være mig selv og sige noget sødt, hvis jeg føler, det rører mig, eller sige noget hårdt, hvis enten deltagerne eller Blachman fortjener det, siger Kvamm med et lille smil.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-babe viser ny kærlighed frem

Generelt kan seerne godt forvente, at Hugorm-forsangere kommer med høje ambitioner til programmet.

- Jeg har en ambition om rent fagligt at lave anderledes optrædener. Jeg vil gerne iscenesætte sange og bruge humor og de værktøjer, jeg har i min værktøjskasse efter så mange år på scenen, forklarer han og hentyder til, at han udover at være musiker også har haft stor succes som komiker i 'Drengene fra Angora' og senest i DR-serien 'Guru'.

Du kan se hele interviewet med Simon Kvamm øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: WOW: Kæmpe profil vraget i 'Vild med dans'