Simon Kvamm: Det vil jeg ikke være med til

Simon Kvamm kan tage de verbale tæsk fra hans dommer-kollegaer, men det skal ikke gå ud over deltagerne.

Sidste uges 'X Factor' liveshow var ikke kun sæsonens første. Det var også første gang, Simon Kvamm fik lov til at udfolde sig live bag dommerbordet.

LÆS OGSÅ: Inden operationen: Dronningen slappede af i Trend

Da HER&NU mødte Kvamm på scenen efter showet, forklarede han, at dommernes diskussioner ikke skal gå ud over deltagerne. Han uddybede, at det hele handler om passion, og at han er klar til at tage debatten. Også selvom han ikke står i badet derhjemme og forbereder til sig på argumenter og passivt aggressive kommentarer.

- Jeg er ikke forberedt på, hvad det er, og jeg har heller ikke selv forberedt noget, som skal smides i hovedet på nogen specifikt. Men det er jo en diskussion omkring musikalske valg og den musikalske profil, vi har som dommere, og den er jo interessant. Så længe det ikke bliver en nedslagtning af deltagerne. Det vil jeg ikke være med til, fortalte han.

LÆS OGSÅ: Vingegaard bygger hus til Rosa: Flytter for barnebarnet

Hugorm-forsangeren var dog ikke overrasket over, hvordan den verbale boksekamp forløb sig mellem ham selv og dommerkollegaerne.

- Nu har jeg jo set programmet i mange år, så det er jo forventeligt. Handskerne blev kastet lidt tidligere, end jeg havde troet måske, men det er passion, så sådan er det jo, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde afslører: En clairvoyant forudså min fremtid

Dansk musik

Kvamm har også taget det kreative valg, at hans hold i år synger på dansk. Han forklarede i et opslag på Intagram, at han mener, mange danske kunstnere bør ses i 'X Factor rampelyset. Han uddybede overfor Her & Nu, at han forventer, at beslutning også vil få en tur i kritik-manegen, når dommerne samles bag dommerbordet.

- Det er fordi, det ligger en begrænsning. Jeg forventer, at der er nogen, der vil mene, at det ville være godt uden den begrænsning. Derfor lå det mig på sinde at forklare de forskellige årsager, der er til at gøre det.

LÆS OGSÅ: Pilou Asbæk er stor i Hollywood: Familien tager med

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Simon Kvamm (@simonkvamm)