Sille raser: De andre er usle!

Ifølge Sille har de fleste 'Paradise'-deltagere skuffet hende.

I onsdagens afsnit af 'Paradise Hotel' kom alle følelser i spil, da Sille fandt ud af, at David havde kysset med andre piger. Kort efter var Sille ude af programmet, da hende og Patrick kun fik en enkelt stemme. Sille fortryder, at hun ikke valgte Lasse. Men det er ikke det, der fylder mest for hende nu.

Afsløringerne om Davids kysseri i krogene kom som et chok for Sille, og selvom de to har redt trådene ud i dag og er endt som kærester, så er hun meget overrasket over, hvor langt de øvrige deltagere er villige til at gå i spillet.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe bryder sammen over utroskab

- Det var rigtig hårdt, at der kom sandheder på bordet omkring David. Jeg er efterfølgende blevet meget overrasket over, hvor usle folk egentlig er. De giver udtryk for, at de vil have ramt på mig personligt, og at de er pisse ligeglade med at gøre mig ked af det - det har IGEN intet med at spillet at gøre, fastslår Sille og fortsætter:

- Så at de har behov for at få ramt på andre mennesker personligt, for at de selv kan føle noget værd - det viser bare, hvor usikre de er, og det er jo bare sørgeligt. Jeg havde bare en forventning om, at selvom det var et spil, så havde man pakket respekt og empati med i kufferten. Det er ikke alle, der har husket det, og sådan kan det jo gå.

LÆS OGSÅ: Reality-hunk indlagt: Mit værste mareridt

Overrasket over pigerne

Sille har oplevet at få en masse hate, efter programmet er blevet sendt, og det er hun uforstående overfor. Hun mener nemlig, at hun trods alt siger sin mening til folks ansigter og er ærlig.

- De andre er usikre på dem selv og leger slanger. Og jeg forstår generelt ikke, hvordan folk kan anerkende og synes, deres opførsel er okay. Jeg synes ikke, man skal “fodre” sådan en slags opførsel. 'Paradise' eller ej, så skal man sgu behandle folk med respekt, slår Sille fast.

LÆS OGSÅ: Tilbage på 'Paradise': Jeg vil ændre mit spil

Derfor er det ikke mange af de andre deltagere, Sille har kontakt til den dag i dag, og især pigerne har hun svært ved at have et oprigtigt forhold til, fordi hun mener, de er uærlige og usympatiske. Derimod er hun gode venner med Patrick H. og Emil, ligesom hun naturligvis også ses med kæresten David den dag i dag.

- Yazmin, Nora og Camilla er jeg meget overrasket over. Jeg er overrasket over, at ingen af pigerne ejer en snert af samvittighed inde på det hotel. Det har de tydeligt også glemt at pakke. Jeg har prøvet at snakke om det og nævne det. Men de ejer heller ikke en snert af selvindsigt, så det er en kamp, jeg har opgivet og accepteret, at de ikke kan se det, slutter Sille.

LÆS OGSÅ: UH! Skal Camilla og Lasse have en 'Paradise'-baby?

Camilla: Stadig veninder

Ifølge Camilla er Sille en af de piger, hun har talt mest med efter opholdet på 'Paradise Hotel', og de to kommer godt ud af det med hinanden, men hun forstår godt Silles frustrationer.

- Når man ser 'Paradise', kan jeg sagtens sætte mig ind i, hvor Sille kommer fra - og at hun i den grad kan føle, at vi ingen samvittighed ejer, da hverken pigerne, som kysser med David, eller jeg selv, som bliver bekendt med det, ikke siger noget til hende. Men jeg har handlet ud fra, hvad der gav bedst mening for mig i forhold til mit spil, og jeg så ingen grund til at skabe den form for drama, da jeg ikke ønskede at det skulle blive mit exit inde på hotellet, fortæller Camilla til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Oliver Bjerrehuus afslører familieforøgelse

Samtidig vil Camilla gerne påpege, at hvis det var sket herhjemme, havde hun handlet anderledes.

- På samme måde vil jeg påpege, at den ALDRIG var gået herhjemme. Hvis samme episoder opstod herhjemme, ville jeg gå til Sille med det samme, for det er sådan en rigtig veninde er, hvis du spørg mig. Sille er en af de piger, jeg taler allermest med, efter vi er kommet hjem og trods alt, der er sket inde på hotellet, har vi opbygget et venskab, som jeg ikke vil være foruden. Derfor ved jeg også godt, hvad Sille før har tænkt om mig, og hun kender også mine grunde, forklarer Camilla.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the beach’-hunk afslører ny kæreste

Nora: Det passer ikke

Det kommer bag på Nora (Stine i programmet red.), at Sille påstår, hun ikke har selvindsigt og samvittighed, for ifølge Nora har hun og Sille talt om de ting, der sker i programmet - blandt andet at hun har kysset med David bag Silles ryg.

- Alle er til dels ligeglade med hinanden derinde, jeg smed selv en ud, jeg var glad for, men jeg blev nødt til at være ligeglad for at tænke på mig selv, men det passer ikke, at jeg er ligeglad med Sille. Jeg siger også i sync, at jeg synes, det er synd for hende, derfor synes jeg, det er mega fjollet, fortæller Nora til Realityportalen, da hun bliver konfronteret med Silles udtalelser.

LÆS OGSÅ: ‘Singletown’-par skal giftes: Friede til hinanden samme dag

Artiklen fortsætter under videoen af Nora og Andreas.

LÆS OGSÅ: Efter 'Paradise'-exit: De har tydeligvis ikke fattet, hvad det går ud på

Ifølge Nora undrer det hende, at Sille ikke tager den ansigt til ansigt.

- Det hun nævner om os som personer, det har vi ikke hørt før. Det er fjollet, at man er en højkæftet Albertslund-pige, der kan sige tingene, som de er, hvis hun kun kan sige det til en journalist og ikke os. Sille går selv så meget op i, at man skal sige tingene face to face, fortæller Nora.

LÆS OGSÅ: Ninos efter 'Robinson'-exit : Det var ved at eskalere

Ifølge Nora har hun også taget det til sig, at Sille er ked af kysseriet.

- Jeg har sagt, at hvis jeg kunne ændre det, så havde jeg gjort det i forhold til David. Det har vi snakket om 1000 gange. Vi har haft en aftale om at snakke med hinanden, hvis der var det mindste, så det kommer bag på mig, fortæller Nora fortsat.

Ifølge Nora er hun og Sille stadig veninder, og de ses også jævnligt.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-vært brutalt mobbet: Jeg har traumer

Yazmin: De var ikke kærester

Yazmin er meget overrasket over at høre Sille udtale sig om, at hun mangler selvindsigt, og Yazmin mener, at Sille bør feje for egen dør.

- Hun udtaler tit, at det, der sker i Mexico, bliver i Mexico, men hun vælger så selv at udtale sig på sådan en nederen måde. Der er jo ingen, der ønsker at være uvenner, så det er ærgerligt. Hun burde måske kigge lidt indad selv og lade være med at være så dobbeltmoralsk, fortæller Yazmin til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Lykkelige Jenna: Derfor er Albert vigtig

Yazmin forstår godt, at det er nederen for Sille, at hun kyssede med David, men hun mener ikke, hun skylder hende noget.

- De var ikke kærester, så jeg kan ikke se et problem med det. Jeg var ikke hendes veninde, og jeg kendte ikke hendes reelle følelser for ham, fortæller Yazmin, der stadig ikke kalder Sille sin veninde.

- Vi er bekendte, som snakker sammen - troede jeg - det gør vi så åbenbart ikke alligevel, griner Yazmin, der er ærgerlig over, at Sille udtaler sig offentligt om pigerne.

LÆS OGSÅ: Afslører snyd i Mascha Vangs virksomhed