Sille får ingen penge af David: Har hyret en jurist

Først var forklaringen, at Sille ikke havde fået pengene af praktiske årsager, men nu har piben fået en anden lyd.

David Jarsbo og Sille Nimholm vandt 'Paradise Hotel' sammen i efteråret 2021, men da pengepræmien skulle fordeles, stak David af med alle 500.000 kroner, og Sille fik ingenting.

Efterfølgende har David fortalt offentligt, at han vil dele pengene med Sille, men Sille har aldrig fået pengene at se, og nu har David udtalt til Ekstra Bladet, at hun ikke får dem.

- Hun har ikke behandlet mig så godt i lang tid, og der har været nogle forskellige ting imellem os, blandt andet den shitstorm hun satte i gang om mig i medierne. Vi skulle have taget det privat. Jeg ville gerne give hende et beløb, men det trak jeg tilbage på grund af det lort, hun lukkede ud om mig. Det var latterligt, fortæller David til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Sille deler detaljer om brud: Beskylder David for utroskab og misbrug

Til Realityportalen fortæller Sille, at hun ikke har talt dårligt om David, hun har blot fortalt sandheden.

- Jeg har været udsat for psykisk vold. Og David bekræfter IGEN med denne handling, at han er en utroværdig mand, som går og fortæller løgne. Det er netop det her, vi kvinder ikke skal finde os i! Uanset om det gælder penge eller følelser. Narcissisme og gaslighting skal stoppe nu, fortæller Sille til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Tidligere ‘X Factor’-stjerne vender tilbage til programmet

Sille finder sig ikke i, at David bryder aftalen om at overføre halvdelen af pengene, og hun har hyret en jurist, der skal kigge på sagen. Sille ved dog ikke, hvordan hendes chancer er.

- Min jurist skal lige have tid til at kigge på sagen, forklarer Sille, der ikke fortryder, at hun offentligt fortalte sin version om David, inden pengene var gået ind på kontoen.

- Jeg havde brug for at fortælle det højt, fordi jeg følte mig enormt meget alene. Og jeg ved nu, at der desværre lever alt for mange piger og kvinder i sindssyg usunde forhold, og vi bliver nødt til at sige det højt og stå sammen. Men det er fandme svært, når mænd vil have os stille og små. Det kommer ikke til at ske her, slår Sille fast.

LÆS OGSÅ: Tidligere ‘Paradise’-deltager skal være rugemor: Jeg elsker at være gravid

Sille ved endnu ikke, hvornår hun har et endeligt svar fra sin jurist i forhold til sagen.

David har endnu ikke vendt tilbage på Realityportalens spørgsmål til sagen.