Sille åbner op: Derfor vil jeg ikke have børn

Nu fortæller Sille Nimholm, hvorfor hun ikke vil have børn - og hvad der skal til, før hendes mening ændrer sig.

Villa, Volvo og vovse. Ofte med børn som en del af pakkeløsningen.

Det er ingen hemmelighed, at det for mange er en selvfølge, at man følger den klassiske model for voksenlivet og får børn og mand på et tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Janni Ree i kontakt med politiet: Tæt på tilhold og sigtelse

Men det er ikke tilfældet for Sille Nimholm. Hun vil nemlig ikke have børn, og den beslutning har undret mange af hendes følgere. Derfor svarer hun nu i en række TikTok-videoer på, hvorfor hun har truffet netop den beslutning.

- Jeg kan bare godt lide, at mit liv omhandler mig. Jeg synes, at børn kræver rigtig meget, og jeg er ikke klar eller villig til at opgive mine egne behov for et barn. Jeg ved godt, at det lyder super egoistisk, men jeg synes også, at det er enormt egoistisk fx at få et barn, for barnet har ikke selv bedt om det. Man gør det, fordi man gerne selv vil det. Men jeg nyder at kunne sove otte timer om natten og gøre, hvad jeg vil, når jeg vil. Ændrer min mening sig om nogle år? Måske. Jeg tvivler. Men det vil tiden vise, indleder Sille i sin video.

LÆS OGSÅ: Aldrig sket før i ‘Løvens Hule’

Mor og far skal være sammen

Sille fremhæver også en ganske specifik grund til, at hun personligt er vævende ved tanken om børn.

- Det har nok også noget at gøre med, at jeg er skilsmissebarn, og det ønsker jeg ikke for mine børn, hvis jeg nogensinde får dem. Jeg ønsker det her glansbillede, hvor mor og far er sammen og vil sin familie lige meget. Jeg har jo ikke nogen kæreste, og jeg gider ikke gøre noget halvt. Jeg vil ikke bare have et barn for at have et barn. Jeg vil have en mand, der vil mig, og som vil sine børn, og kan jeg ikke få det, så vil jeg hellere undvære, forklarer den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager.

LÆS OGSÅ: Var 'Paradise' en fiasko? Så få følgere har deltagerne fået

Hun er dog ikke helt afvisende for, at hvis den perfekte far kommer riddende på den hvide hest, så kunne hun godt skifte mening. Men hun er også åben over for tanken om at ridde solo.

- Hvis der kommer en mand i mit liv om nogle år, som er helt igennem fantastisk, så kan det godt være, at min mening ændrer sig, men som det ser ud lige nu, så får jeg hverken mand eller børn, og det har jeg det også helt okay med, for så er der en mening med, at jeg skal noget andet med mit liv. Og det er helt igennem fantastisk også, fortæller Sille.

LÆS OGSÅ: Philine ramt af verdens farligste træ: Kan dø af det

Abort eller ej?

En af Silles følgere har spurgt hende, hvad hun ville gøre, hvis hun mod forventning blev gravid, og det har Sille et meget reflekteret svar til.

- Hvis jeg en dag skulle risikere at blive gravid, hvilket jeg forhåbentlig ikke gør, fordi jeg beskytter mig selv, så ville jeg nok ikke beholde det. Men det kommer an på situationen, forklarer Sille og kommer med eksempler på, hvad der ville påvirke hendes beslutning:

- Er det med en eller anden one-nighter fra byen, beholder jeg det ikke, men er jeg sammen med manden i mit liv og giver det mening, så er snakken måske en anden. Det er svært at svare på, for det kommer rigtig meget an på omstændighederne, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Trekantsdramaet: Mai Manniche gav Alexandras kæreste et ultimatum