Silas Holst og Nicolai Schwartz til gallapremiere på 'Klienten' i Imperial, København (Foto: Anthon Unger)
Silas Holst og Nicolai Schwartz til gallapremiere på "Klienten" i Imperial, København (Foto: Anthon Unger)

Silas' vilde vægttab: Hans forlovede følger trop

Det er ikke kun Silas Holst, der har smidt en masse kilo for nyligt. Hans forlovede, Nicolai Schwartz, kan også afsløre et større vægttab.

Op til premieren på musicalen 'Kinky Boots' kunne Silas Holst, der spiller hovedrollen, afsløre et vildt vægttab, der lød på 14 kilo på 10 uger. Men det var ikke kun Silas, der smed kilo af sig i hjemmet i Brønshøj.

Hans forlovede, Nicolai Schwartz, var nemlig også klar til at følge i Silas' fodspor.

- Jeg har selv været lidt med på den og selv tabt seks kilo, kunne Nicolai fortælle, da HER&NU mødte ham og Silas på den røde løber til gallapremieren på 'Klienten' i Imperial i København.

LÆS OGSÅ: Tidligere sportsstjerne afslører graviditet

Og selvom Silas har nået sit mål og kunne fortælle, at han har holdt vægten siden, så er det ikke slut for Nicolai endnu.

- Jeg tænker at gå all in her om lidt. Jeg vil gerne tabe mig seks kilo mere. Det sidder rundt om maven. Når man nærmer sig de 40, så sætter det sig jo de forkerte steder. Jeg vil gerne stå skarpt til vores bryllup, fortalte Nicolai, der skal giftes med Silas til august og er i fuld gang med bryllupsforberedelserne.

Artiklen fortsætter under videoen...

LÆS OGSÅ: Silas Holst: Datteren følger i fars fodspor

For parret har det ikke været svært at omlægge deres kost, og det har heller ikke skabt gnidninger i forholdet.

- Det fede er, at man må spise alt det mad, man vil. Du må bare ikke spise kulhydrater, forklarede Silas.

- Han har ikke været sur og tvær eller noget, for han har jo spist en masse mad og set resultater med det samme. Så det er mere sådan "wow, fed kur", tilføjede Nicolai.

LÆS OGSÅ: Charlotte Bircows nye liv i Monaco: Kanterne skal slibes

Får stadig hadbeskeder

Efter Silas viste sit vægttab frem på Instagram tilbage i februar, modtog han en del hadbeskeder. Til trods for, at han lagde endnu et opslag op, hvor han opfordrede folk til at holde deres meninger for sig selv, så fortsætter de ubehagelige beskeder.

LÆS OGSÅ: Tina Lund i vildrede: Hvorfor dropper de 'Forsidefruer'

- Jeg får stadig hadbeskeder, men sådan må det være. Jeg tror, at mange mener det positivt at sige, at nu må du ikke blive tyndere. Der er nok mange, der mener, at det er et kompliment at sige, at man er for tynd, men det er jo ikke som sådan et kompliment. Man skal bare undgå at kommentere folks udseende og vægt, og så er man kommet langt, fortalte danseren, der også under sin tid i 'Vild med dans' modtog mange hadbeskeder.

Og for Nicolai er det heller ikke rart at se sin forlovede modtage de grimme beskeder. Han har selv deltaget i realityprogrammerne 'Paradise Hotel' og 'Singleliv', så hadbeskeder er ikke et helt ukendt territorium for ham.

LÆS OGSÅ: Lasse og Line tager endnu et skridt i forholdet

- Det er aldrig fedt, hverken at modtage dem eller at se sin kommende mand få sådan nogle beskeder. Hvis man ikke har noget godt at sige, så skal man hellere holde mund. Jeg synes ikke, det er rart. Men Silas klarer det godt. Han har jo været i gamet i mange år. Men der er desværre stadig nogle, der sender sådan nogle beskeder. Jeg har hans ryg, og jeg støtter ham så godt, jeg kan. Men han har godt styr på det, fortalte Nicolai.

Men selvom Silas har lært at håndtere det, så er han ikke immun over for beskedernes hårde ord.

- Det gør lige ondt hver gang, men det triste er, at man stille og roligt vænner sig til det, fortalte Silas.

LÆS OGSÅ: Silas Holst afslører vildt vægttab: 14 kilo på 10 uger

LÆS OGSÅ: Silas udsat for hate efter vægttab: Nu får det konsekvenser