Silas udsat for hate efter vægttab: Nu får det konsekvenser

Silas har før oplevet kritiske og ondskabsfulde beskeder på de sociale medier. Dengang knækkede det ham. Denne gang er reaktionen en anden.

Mandag lagde 'Vild med dans'- og musicalstjerne Silas Holst et billede på Instagram, som fik kommentarsporet til at gløde. På billedet kan man se, hvordan han på bare 10 uger har tabt sig 14 kilo.

Mange har rost Silas for resultatet, men der er også en del kritiske og direkte grimme beskeder iblandt, og det har fået ham til i vrede og frustration at fare til tasterne tirsdag formiddag.

LÆS OGSÅ: Silas Holst afslører vildt vægttab: 14 kilo på 10 uger

- Alligevel vildt, hvad man skal finde sig i! I går lagde jeg et billede op af noget, jeg selv var stolt af og har knoklet røven ud af bukserne for at opnå. Et vægttab og muskeløgning. Vel og mærke uden at spørge, hvad folk synes. Havde jeg gjort det, havde jeg selv bedt om folks uforbeholdne mening. Men jeg spurgte ikke. Jeg konstaterede bare jeg var stolt af mig selv for en gangs skyld, indleder Silas sit opslag på Instagram.

Herefter fortæller han, at han både er blevet kaldt for KZ-fange og pædofil. Det er ikke kun i kommentarsporet, han kan læse folks mening om hans krop og vægttab, men mange har også skrevet beskeder direkte til ham.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen sender sin løn til Ukraine

Folk ryger ud

Den slags har den 39-årige danser desværre oplevet før, hvor han også åbnede op omkring det. Den gang tog han det mere ind end nu, hvor han desværre er blevet mere hærdet.

Silas fortæller, at det fra nu af vil få konsekvenser for dem, der ikke kan overholde den gode tone.

LÆS OGSÅ: Kendt musiker gør en forskel: klipper alt sit hår af

- Under 'Vild med dans' knækkede noget af min selvtillid på grund af hate. Men kan nu se, at det får jeg uanset hvad, jeg gør. Det gør det egentlig nemmere at tænke: "Fuk jer!". Og trykke ivrigt på bloker"-knappen. For fremtiden ryger folk direkte ud herfra, medmindre man har noget pænt at sige til hinanden, oplyser han.

Den tidligere 'Vild med dans'-deltager mener iøvrigt, at flere har den opfattelse, at en kommentar om at man er for tynd, er et godt kompliment. Ifølge Silas er sådanne kommentarer lig med bodyshaming.

Silas afslutter sit opslag med at opfordre til en god opførsel.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører hemmeligheden bag kæmpe vægttab

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Silasholst (@silasholst)

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Silasholst (@silasholst)