Silas om Nicolais familie-plan: Vi deler samme drøm om børn

Silas vil ikke have flere børn, men det vil hans forlovede, der derfor lige nu leder efter en kvinde at få dem med.

Silas Holst og Nicolai Schwartz har været kærester i fire år, og for en uge siden blev de forlovet. Parret har planer om et sommerbryllup i 2022, og så har de også planer om at udvide familien. Dog leder Nicolai lige nu efter en anden kvinde at få børn med, da Silas ikke vil have flere.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus afslører: Derfor gik det galt med Gunnvør

Artiklen forsættes efter videoen, hvor Silas og Lise er gået videre fra niende liveshow...

- Jeg har jo to vidunderlige, dejlige børn. Nicolai vil også gerne have børn, og det skal han jo have. På den måde er problemet jo løst, han og jeg får jo ikke børn på den naturlige måde anyways. Så han vil gerne have børn, og jeg vil da elske at være bonusfar. Lige så fed bonusfar som han er til mine børn, siger Silas Holst og fortsætter:

- Så på den måde deler vi jo den samme drøm om at have et hjem fyldt med børn. Der er bare noget med det der ansvar, man har for børn. Det har jeg for to nu, og det er nok til mig, lyder det.

Silas Holst er far til Maggie My på 8 og Bob Jones på 5, som han har sammen med sin eksmand, skuespiller Johannes Nymark, og veninde Louise Mahnkopf.

LÆS OGSÅ: Berørt Sarah Grünewald efter 'Vild med dans': Jeg var ikke til stede

At Silas ikke vil have flere børn, holder ikke Nicolai tilbage. I sidste uge fortalte den tidligere 'Paradise'-deltager, at han for tiden er på udkig efter en god og kærlig mor, og blandt andet derfor har han meldt sig ind i en gruppe på Facebook, der hedder Regnbuebarn.

Silas har det helt fint med, at Nicolai nok kommer til at få børn med en anden kvinde.

- Nicolai og hans planer om børn, det er hans planer, som jeg bakker op om og støtter op om og hjælper til med, med hvad jeg nu en gang kan hjælpe med af snakke og tanker og erfaring. Men det er hans drøm at få børn nu. Og det respekterer jeg og bakker op om og glæder mig til. Men jeg har ikke som sådan noget konkret med det at gøre. Jeg har en vidunderlig, dejlig regnbuefamilie med to børn, som jo også er en regnbuefamilie, der inkluderer Nicolai. Og den kommer jo også til at inkludere hans fremtidige børn. Så jeg tænker ikke, at jeg skal ud og have en ny regnbuefamile, men det kan bare være, at min allerede eksisterende regnbuefamilie bliver udvidet, og det har jo aldrig skadet nogen, siger den 38-årige danser.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne afslører: Her er min nye kæreste