Silas og Nicolai er blevet gift: Brudevalsen sprang vi over

Silas Holst og Nicolai Schwartz blev viet af en giftefoged foran 137 gæster på Nakkehoved Fyrkro i Gilleleje. Se også video og billeder af de kendte gæster

I de smukkeste omgivelser på nordsjællandske Nakkehoved Fyrkro med udsigt til Kattegat, skov og strand blev 39-årige Silas Holst med ny lyshåret frisure og kæresten, 37-årige Nicolai Schwartz lørdag eftermiddag viet til hinanden. Parret havde inviteret 137 venner og familie til eftermiddagsbryllup og festivitas til den lyse morgen.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-par skal være forældre

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Nicolai fortæller om frieriet.

Og parret kom til at hedde Schwartz Holst til efternavn, da en giftefoged i form af en god ven havde viet dem.

– Det var enormt smukt og rørende at stå der. Mine børn var blomsterpige og ringbære. Det var også meget kært, fortsatte Silas, der tidligere har været gift med Johannes Nymark. De har sammen fået to børn ved hjælp af veninden, 36-årige Louise Mahnkopf, nemlig Maggi My og Bob Jones på syv- og fem år. Og de deltog alle i bryllupsfestlighederne.

– Vi er en stor regnbuefamilie, og vi takkede i talen alle i vores familier, tilføjede Nicolai Schwartz Holst.

Inden festen for alvor gik i gang, gav Silas Holst en gammel traver løbepas.

– Vi danser ikke brudevalsen. Det lugter for meget af arbejde, sagde den mangeårige 'Vild med dans'-deltager, der dog svingede om til meget andet musik end den kendte danske bryllups-klassiker skrevet af Niels W. Gade.

 

LÆS OGSÅ: Mascha Vang fik vild overraskelse til brylluppet

En lang fortid

Frieriet fandt sted sidste år på Marienlyst Strandhotel i Helsingør efter fire år som kærester.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Se alle billederne fra Maschas bryllup

– Ham her så jeg i fjernsynet første gang i 2010. Og synes han var noget af en frækkert, har den professionelle danser tidligere fortalt.

– Vi mødtes tilfældigt på Strøget en sommermorgen og vendte os om efter hinanden, faldt i snak og brugte en sommer på at date, men da sommeren gik på hæld, gik vi hver vores vej. Otte år efter krydsede vores veje tilfældigt hinanden igen.

Det nyslåede ægtepars bryllupsrejse går til Grækenland med afgang søndag. Udover sommerbryllup så er planen nu en baby eller to i fremtiden, hvis parret finder den rette kvinde til at udvide regnbuefamilien. Her drømmer Nicolai om at sætte børn til verden, og Silas vil gerne være bonusfar, da han tidligere har udtrykt, at han havde fået de børn, han skulle, men han vil ikke stå i vejen for, at Nicolai kan blive far.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Sladderkongen.dk (@sladderkongen.dk)

Se de mange kendte gæster herunder. (Foto: Michael Stub)

Stangsmarte. Den tidligere Vild med Dans-deltager Claudia Rex og skuespiller Pelle Emil Hebsgaard.
Stangsmarte. Den tidligere Vild med Dans-deltager Claudia Rex og skuespiller Pelle Emil Hebsgaard.