Silas Holsts skuffet over kritik: Stormede ud

Silas Holsts var ikke tilfreds med dommernes vurdering i sidste uges 'Vild med dans'. Er du enig med ham?

Uenigheden om Lise Rønne, 42, og Silas Holsts, 38, pasodoble udviklede sig i løbet af sidste fredags 'Vild med dans' til noget af et drama. Mens parret selv mente, den sad lige i skabet, var dommer Anne Laxholm noget uenig.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne i dyb sorg: Det er alt for tidligt

– Jeg var lidt skuffet. Jeg synes ikke, det var jeres bedste dans, sagde den dobbelte verdensmester i standarddans. Specifikt var hun utilfreds med Lise Rønnes bevægelser.

– Lise er en dygtig danser, men hun var så hård i sine arme og overkrop. I en pasodoble er det manden, der er matadoren og kvinden, der er kappen. Men kappen var meget, meget stærk, så det blev en kamp mellem de to i stedet for, at de brugte hinanden som par, forklarede Laxholm bagefter.

LÆS OGSÅ: Snyd i ‘Robinson’: Peter, Anders og Ralf forklarer

Mens dommerne med en samlet karakter på 28 sendte dem ned som andensidst, sørgede seernes sms'er for, at Silas og Lise slap for omdans. Silas stirrede ned i gulvet, da han skulle gå forbi dommerne, efter Christiane havde sendt ham og Lise videre.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Mads Vad og Michelle Kristensen fortæller om ‘Vild med dans’…

Det efterfølgende pressemøde på dansegulvet afbrød Silas, inden han og Lise havde talt med alle de medier, der stod i kø til dem.

HER&NU så, hvordan han med hastige skridt stormede ud af studiet, mens Rønne, som han holdt i hånden, nærmest ikke rørte gulvet på vejen ud. TV2 sendte flere medarbejdere i hælene på dem, men det lykkedes ikke at få parret tilbage.

LÆS OGSÅ: Løver i byen: Én stor familie

Afviser pure

– Jeg talte selv med Silas umiddelbart efter pressemødet, ligesom jeg taler med de fleste af danserne, og det er ikke min opfattelse, at han har haft til hensigt at opføre sig specielt dramatisk snarere tværtimod. Han var skuffet, og det er forståeligt, siger underholdningsredaktør på TV2, Thomas Strøbech, til HER&NU.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne overrasker: De forlader konkurrencen

I et længere opslag på Instagram afviste Silas pure, at der skulle være skyggen af drama.

– Jeg forstår ikke, hvorfor I skal fremstille mig som en primadonna og en krukke fra en anden verden. Ja, jeg var skuffet (...) Jeg er ikke stormet ud fra pressemødet, som pressen skriver. Noget pjat at skrive! Jeg har heller ikke raset over dommerne, som der bliver skrevet, lød det blandt andet.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-stjerne i stor sorg: Jeg har grædt hele ugen

Der var hurtigt mange reaktioner fra fans, blandt andet en, der skrev: ”Jeg er vild med jer, hvis det overhovedet tæller i den her henseende”.

– Det tæller da væsentligt mere end dommerne, svarede Silas Holst kort efter.

LÆS OGSÅ: Nu går Bolettes drøm med Jaffer i opfyldelse