Silas Holst: Vi ved ikke, hvem der er faren

Silas Holst og Johannes Nymark ved ikke, hvem af dem, der er far til Maggie My - og det betyder ikke så meget for dem.

I Kanal4-prgrogrammet 'Silas - Mig, min mand og min kone' kan man fra i aften følge danseren Silas Holst og hans regnbuefamilie bestående af manden Johannes Nymark og veninden Louise Mahnkopf, der er mor til trioens fælles barn.

Og Maggie My, som datteren hedder, er i sandhed et fælles barn, for hverken Johannes eller Silas ved, hvem der er hendes biologiske far. Ved insemineringen valgte Johannes og Silas at blande deres sæd, så de begge følte sig som lige meget far. Nu da Maggie er kommet til verden, kan man selvfølgelig se de fysiske træk, men parret ved stadig ikke, hvem der er den biologiske far.

- Vi tænker ikke så meget over det, og det er jo et valg, som vi har taget. Men én ting er sikkert. Hun ligner bare Louise på en prik. Vi har kigget på babybilleder af Louise, og Maggie er en tro kopi på alle billeder. Og det er bare perfekt, fortæller den stolte far, mens han sidder med Maggie på skødet.

Deres ønske er, at datteren skal vokse op med alle tre forældre tæt på, derfor har de købt et fireetagers hus i Brønshøj, hvor Silas og Johannes har de to nederste etager, og Louise har de to øverste. På den måde ser Maggie alle sine forældre hver dag, og forældrene har mulighed for at aflaste hinanden og være én stor familie.

Følg hele Danmarks regnbuefamilie på Kanal4 fra onsdag d. 4. februar kl. 21.00.

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.