(Foto: Janus Nielsen)
(Foto: Janus Nielsen)

Silas Holst: Sådan bliver den nye sæson med regnbuefamilien

Den professionelle danser løfter nu sløret for, hvad vi kan glæde os til, når 'Silas, Johannes og Louise' ruller over skærmen.

Den 10. februar løber endnu en sæson med regnbuefamilien af stablen. Programmet kommer denne gang til at hedde 'Silas, Johannes og Louise', og her møder vi de tre forældre og datteren Maggie My i livets op-og nedture.

- Seerne kommer væsentlig tættere på denne gang, faktisk så jeg nogle gange tænker: Fuck, det er tæt - næsten for tæt. Men så er det jo igen, at det er vigtigt, at alt ikke skal være lyserødt og fantastisk, for sådan er det jo aldrig i virkeligheden, siger Silas til Realityportalen.dk, og Louise Mahnkopf fortsætter:

- Præmissen for programmet er jo netop, at folk skal se, hvordan livet er i en familie som vores. Både når det går op og ned. Vi laver jo ikke programmet for at komme i fjernsynet, men fordi det skal give folk noget at se det.

Hvorvidt der kommer en tredje sæson med regnbuefamilien, kan Silas og Louise ikke på nuværende tidspunkt svare på. Det kommer an på, om de har noget på hjerte til den tid. Og så har seertalene for næste sæson naturligvis også en indflydelse.

Se med i aften på Kanal 4 kl. 21.00.

Se billederne af Silas, Johannes og Louise øverst i artiklen. 

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Silas Holst og regnbuefamilien vender tilbage på Kanal 4

LÆS OGSÅ: Silas Holst på bizar slankekur: Spiser hotdogs og is

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.