Silas Holst som vært i 'Vi er bare mænd' (Foto: Peter Hauerbach)
Silas Holst som vært i 'Vi er bare mænd' (Foto: Peter Hauerbach)

Silas Holst i vild forvandling: Har smidt 15 kg

Silas Holst afslører overfor Realityportalen, hvordan han har opnået sit imponerende vægttab og ikke mindst hvorfor, han følte, det var nødvendigt.

Nu kender man ikke den populære 'Vild med dans'-danser Silas Holst, 37, som én, der har spor med fedt på kroppen.

Alligevel har Silas Holst over de seneste kun tre måneder formået at smide hele 15 kilo, blot ved at ændre sin kost.

- Så nåede jeg i mål! 15 kilo lettere på 12 uger. Fra XL til M. Alt sammen ved bare at ændre madvaner. De gange, jeg får bevist overfor mig selv, at jeg har lidt rygrad, får mig til at svæve af glæde og stolthed, skriver Silas i et opslag på sine sociale medier.

Herunder kan du se opslaget, hvor Silas Holst viser sin stramme figur frem

Så nåede jeg i mål!!! 15 kilo lettere på 12 uger. Fra XL til M. Altsammen ved bare at ændre madvaner. De gange, jeg... Slået op af Silas HolstOnsdag den 16. september 2020

LÆS OGSÅ: Efter voldtægtsanklager: Derfor dropper Türker søgsmålet

Herunder kan du se et billede af Silas fra for tre måneder og 15 kg siden

Således så Silas Holst ud d. 20. juli i år, da der var pressemøde på Nykøbing Falster Revyen, som han skal spille med i, der får premiere i 2021 (Foto: Bo Nymann)
Således så Silas Holst ud d. 20. juli i år, da der var pressemøde på Nykøbing Falster Revyen, som han skal spille med i, der får premiere i 2021 (Foto: Bo Nymann)

LÆS OGSÅ: Se deltagerne i ‘Den store bagedyst’ 2020

Silas Holst: Derfor ville jeg tabe mig

Overfor Realityportalen afslører Silas Holst opskriften på, hvordan han på kun tre måneder har formået at tabe sig hele 15 kilo.

- Jeg har skåret kulhydrater, mejeriprodukter og sukker ud af min kost seks dage om ugen, og så spiser jeg mad med meget protein, forklarer Silas Holst om, hvordan han har opnået det imponerende vægttab udelukkende gennem kostændring.

LÆS OGSÅ: Hilda Heick måtte alligevel melde fra til 'Vild med dans': Jeg tudbrølede

Og selvom det kan være svært at se, hvorfor den i forvejen toptrænede Silas Holst skulle tabe sig, så har han alligevel haft sine grunde til gerne at ville være i topform.

- Det er fordi, jeg skal stå ret så nøgen på scenen i 'Dirty Dancing', og så er det bare rarest, at det sidder rigtigt, griner Silas og fortsætter:

- Og så vidste jeg, at mit efterår bliver travlt med arbejde, så jo sundere, jeg kunne holde mig, jo nemmere kommer jeg igennem, forklarer Silas, der bestemt også har sit at se til i den kommende tid.

Herunder kan du se et billede fra 'Dirty Dancing'-pressemødet i januar

Til pressemøde på musicalen 'Dirty dancing' i januar 2020, hvor Karina Frimodt, Mathilde Norholt og Silas Holst er med. Derudover ses Eleanor Bergstein, som har skrevet og produceret 'Dirty Dancing'-filmen (Foto: Lars E. Andreasen)
Til pressemøde på musicalen "Dirty dancing" i januar 2020, hvor Karina Frimodt, Mathilde Norholt og Silas Holst er med. Derudover ses Eleanor Bergstein, som har skrevet og produceret 'Dirty Dancing'-filmen (Foto: Lars E. Andreasen)

LÆS OGSÅ: Store ændringer i ny sæson ‘Vild med dans’

Silas Holst spiller nemlig både den bærende rolle som Johnny Castle i 'Dirty Dancing'-musicalen, der får Aarhus-premiere i Musikhuset til oktober, og derudover er han i fuld gang som dommer i 'Den vildeste danser' på TV2, hvor han skal hjælpe sine deltagere med deres danserutiner. Ikke mindst er træningen til 'Vild med dans' så småt gået igang, hvor Silas Holst som bekendt skal svinge rundt med skuespilleren Nukâka Coster-Waldau. Og i november begynder han så på koncertturné med 'Disco Tango', hvor han optræder med Melodi Grand Prix-hits fra de seneste 50 år.

LÆS OGSÅ: Linse ville vinde Alba: Klar til kamp mod Cengiz’ mor

LÆS OGSÅ: Nybagt mor og ‘X Factor’-dommer: Tager baby med på job