Discovery Media, Pakhus 11
København 27/01/2016
Foto: Janus Nielsen
Discovery Media, Pakhus 11 København 27/01/2016 Foto: Janus Nielsen

Silas Holst afslører: Vi har været i familieterapi

Det er ikke altid lige nemt at være en regnbuefamilie.

Inden længe vises anden sæson af den populære program med regnbuefamilien - Silas Holst, ægtefællen Johannes Nymark og moderen til deres fælles datter Maggie My, Louise Mahnkopf. I denne sæson får vi også indblik i, at familien, som alle andre, har op- og nedture i livet.

- Vores tætte forhold har virkelig været sat på prøve, og vi har været gennem både en svær og meget følsom tid. Vi har derfor alle tre gået i familieterapi, og det har virkelig været guld værd. Jeg tror ikke, at vi var kommet gennem vores problemer, hvis ikke det var for terapien, siger Silas til Realityportalen.dk og Louise fortsætter:

- Nu kender vi virkelig hinandens mørkeste sider, og det tror jeg vil gøre det hele meget bedre i fremtiden. Vi er også blevet helt vildt gode til at kommunikere med hinanden. Men det har også været en hård kamp for at nå dertil, hvor vi er i dag. Nu går det til gengæld også næsten bedre end nogensinde.

Programmet 'Silas, Johannes og Louise' har premiere onsdag den 10. februar på Kanal 4.

Se galleriet med de tre forældre øverst.

LÆS OGSÅ: Silas Holst kæmper med lavt selvværd

LÆS OGSÅ: Silas Holst: Vi ved ikke, hvem faren er til vores barn

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.