Silas og Johannes (Foto: Henrik R. Petersen)
Silas og Johannes (Foto: Henrik R. Petersen)

Silas Holst åbner op om skilsmissen: Nu skal huset sælges

Silas Holst, Johannes Nymark og Louise Mahnkopf skal alle på boligjagt i det nye år, da deres fælles hjem skal sælges.

Det kom som et chok, da Silas Holst og Johannes Nymark i starten af december meddelte, at de går fra hinanden efter syv år sammen - heraf fire som ægtefolk, og dermed splintrer deres regnbuefamilie, der tæller to børn, Maggie My på tre år og Bob Jones på knap et år, samt moderen Louise Mahnkopf.

Hele familien har sammen boet i en stor villa i tre etager i Brønshøj, hvor Louise har haft de to øverste etager, mens Silas og Johannes har boet i stueetagen.

På grund af Silas og Johannes skilsmisse bliver det dog slut med den løsning. Nu skal alle tre dermed ud at finde ny bolig i det nye år.

- Vi vil gerne finde noget nyt, hvor vi stadig bor tæt på hinanden, men har hver sit. Vi bliver jo ved med at være en familie. Og skilsmisser kan være lykkelige. Jeg blev selv glad, da mine forældre fortalte, at de skulle skilles. Det med at blive sammen i et dårligt ægteskab for børnenes skyld - det må ikke ske, fortæller Silas Holst til BILLED-BLADET.

LÆS OGSÅ: Johannes Nymark og Silas Holst skal skilles: Så nyt er bruddet

- Vi er stadig far og far og mor, og vi skal spise middage sammen, og vores børn skal nok få et harmonisk liv, fortsætter han til BILLED-BLADET.

Silas forklarer desuden, at han og Johannes har haft en vidunderlig tid sammen, som han aldrig vil fortryde. Derudover også at skilsmissen har været meget udramatisk, at de to genfundet et rigtig godt forhold som kammerater.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Christian afslører: Det bliver meget pinligt i den nye sæson

HOT NEWS: ‘Robinson’-par er blevet forlovet

LÆS OGSÅ: Sofie Linde afslører ‘X Factor’-plan for babyen