Silas åbner op om sidste års medvirken i 'Vild med dans': Jeg modtog dødstrusler

Silas Holst dansede sidste år sammen med Jakob Fauerby i 'Vild med dans' - folks reaktioner på et homoseksuelt dansepar kom meget bag på ham.

Over snobrøds-hygge i aftenens afsnit af 'Til Middag hos' hjemme hos Silas Holst falder snakken på 'Vild med dans' og særligt sidste år, hvor Silas og skuespilleren Jakob Fauerby dansede sammen. Det var første år i dansk 'Vild med dans' historie at to af samme køn dansede sammen, men det var ikke uden konsekvenser.

- Jeg havde ikke forestillet mig, at det ville afstedkomme så voldsomme reaktioner, som det gjorde. Det stak ret meget af, afslører Silas i aftenens afsnit af 'Til Middag hos'.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Stor ændring hos ‘Vild med dans’-dommerbordet

- Jeg fik dødstrusler af folk, der ønskede, at jeg blev slået ihjel. Jeg fik lavet hærværk på min bil, og der var ret meget vrede forbundet med det for mange. Jeg var til træning, og nogen må have set mig stige ud af bilen, for da jeg kommer tilbage tre timer efter står der skrevet på bilen " dø bøssesvin". Og der blev jeg sgu en smule bange, fortæller Silas til sine gæster.

Silas har måtte lægge øre til meget som homoseksuel, og det har ikke været meningen, at han skulle gå forrest i kampen, men det er lidt endt sådan, og det er han egentlig glad for.

LÆS OGSÅ: Silas Holst i vild forvandling: Har smidt 15 kg

- Jeg kan godt lide at være ham, der tager den for andre, og jeg har et håb om, at når jeg en dag ikke er her længere, så vil folk huske mig for, at jeg har gjort en forskel for en eller anden, det er min største drøm. Så kan jeg dø som en lykkelig mand, fortæller Silas i aftenens afsnit af 'Til middag hos'.

Se klippet herunder, hvor Silas fortæller om konsekvenserne af at danse med en mand i 'Vild med dans' og se 'Til middag hos' i aften kl. 19.00 på TV 3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Ærlig 'Vild med dans'-stjerne: Derfor stresser jeg aldrig