(Foto: Janus Nielsen)
(Foto: Janus Nielsen)

Sigmund 'satser' på musikkarrieren

Sigmund er klar med en ny single, som handler om at turde at satse på de ting i livet, man vil have.

I 2018 nåede den dengang 22-årige farverige aarhusianer, Sigmund Trondheim, til semifinalen i X Factor, og i 2019 sang han sig hele vejen til superfinalen i Dansk Melodi Grand Prix.

Siden har Sigmund fortsat gjort sig bemærket i realityverdenen, hvor han blandt andet har deltaget i 'Divaer i junglen'. Men den lyshårede humørbombe kan altså ikke løbe fra sin musikalske drivkraft, hvorfor han netop har udgivet en ny single.

LÆS OGSÅ: Paradise-babe ramt af depression igen

Singlen hedder 'Satser' og handler om at turde satse på dét, man vil have.

- 'Satser' handler om at satse på den person, man vil have. Det handler om, at jeg sidder ude foran en klub i et dilemma om, hvorvidt jeg skal tage hjem og opgive, eller om jeg skal satse mit liv og alt, hvad jeg har, og gå ind og møde denne smukke person, fortæller Sigmund til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Linse i stor sorg: Har mistet Jytte

Ifølge Sigmund handler sangen om mere end blot at satse på en fyr, for i alle livets henseender gælder det om at satse, hvis man vil opnå noget.

- Det handler altid om at satse, også generelt i livet. Hvor meget man vil satse på karrieren, sin drøm, på alt, familie, venner og kærligheden, fortæller den musikalske realitystjerne.

LÆS OGSÅ: Højgravid ung mor endte på fødegangen: Faldt og slog maven

Ikke færdig med tv

Selvom Sigmund satser på musikken, betyder det ikke, at han er færdig med at lave tv. Det handler nemlig om at satse på flere ting, og den 24-årige sangfugl har meget i godteposen.

- Jeg satser på musikkarrieren, men jeg vil stadig lave tv. Jeg kommer til at lave musik og tv. Der er forskellige tv-selskaber, der har planer med mig, men der er ikke noget, der er sikkert endnu. Der kommer også en musikvideo, men det bliver lidt forsinket, fordi der er corona, fortæller han.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-babe løber stor risiko

Hør sangen herunder