Sidney Lee: Sådan bliver du realitystjerne

Ikke alle kan fastholde rampelyset, men realityens grand old man ved, hvad der skal til.

Når man siger bandana, godt med selvbruner og en Cult shaker ved hånden, så vil de fleste tænke på realitystjernen Sidney Lee. Siden han for næsten ti år siden for første gang tonede frem på skærmen i programmet 'Singleliv', har han formået at fastholde sin stjernestatus og dens fordele.

I et interview i gårdagens Go' Morgen Danmark forklarede Sidney sammen med realitypersonen Sy Lee om livet som realitystjerne. En titel de færreste kan få, lyder det fra Sidney.

- Jeg vil sige, ni ud af ti kan ikke gøre det, så man skal ikke få alt for store forhåbninger, hvis man skal være med i 'Paradise' og får lidt opmærksomhed på den røde løber, for så tre måneder efter, så er man glemt. Så man skal tænke sig om, siger han til Go' Morgen Danmark.

LÆS OGSÅ: Sidney Lee: Her er min kæreste

Født til at være på tv

Ønsker man et liv som realitystjerne skal der, ifølge Sidney Lee, noget ganske særligt til.

- Enten har man det, eller også så har man det ikke. Jeg tror, man skal være karismatisk naturligt, hvis du gerne vil frem, siger han i Go' Morgen Danmark.

I dag lever Sidney stort set af sin stjernestatus, hvilket hans arbejde bærer præg af.

- Jeg tager rundt og er gæstebartender, er DJ og går i byen, fortalte han til Realityportalen.dk, da vi mødte ham ved årets 'Reality Awards' i februar.

LÆS OGSÅ: Sidney Lee om stavefejl i tatovering: Jeg var stiv

Men et liv i rampelyset er ikke givet, og skal det lykkes på niveau med Sidney, er der, ifølge ham, ikke ret meget, man selv kan gøre.

- Folk kan med det samme se, om man er født til at være på tv eller i medierne. Så hvis du er god nok, så bliver du bare kørende i så lang tid, lød det fra realitystjernen i Go' Morgen Danmark.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus: Derfor er Sidney Lee den største realitystjerne

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Sidney Lee lyver stadig om mig

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.