Sidney Lee om sine 'Haters': De har haft et lorteliv

I medierne tegner der sig et billede af, at hele Danmark er imod Sidney Lee - men sådan forholder det sig ikke i den virkelige verden, lyder det fra reality-stjernen over dem alle.

Danmarks ukronede reality-konge, Sidney Lee, vælter sig i opmærksomhed - særligt efter seneste stunt, hvor han forlod 'Divaer i junglen'. Og megen af opmærksomheden er negativ, men det betyder ikke, at hele Danmark hader den selvsikre bandana-fyr.

- Der er mange, der spørger, om det ikke er nederen, at hele Danmark hater på mig, men det, de ikke forstår, er, at det er en lille minoritet, der hater. Men det, man ligger mærke til med folk, der omtaler én, er næsten altid kun det negative, og derfor får det så stor opmærksomhed, skriver Sidney på sin Facebook-profil.

LÆS OGSÅ: Realitystjerner er vilde med 'Dybvaaaaad'

Kun 10 procent 'Haters'

Og når reality-stjernen er ude for at lufte tatoveringerne på vej ned efter Shakers i supermarkedet, så er folk altid venlige og imødekommende - og derfor genkender han absolut ikke al den negative opmærksomhed i sin dagligdag.

- 90 % af alle, jeg møder online og irl (red. i den virkelige verden), er positive og glade mennesker, der kommer og vil have et billede, autograf eller en lille sludder, det er dem, der har et godt liv, venner, succes, en god barndom og elskende forældre.

Men de sidste 10 procent har derimod ikke noget liv, der er værd at stræbe efter.

- De sidste 10% er dem, der er er haters, det er folk, der har haft et lorteliv, en dårlig opvækst og forældre, der har slået dem eller ikke givet dem kærlighed og omsorg, slår reality-kongen fast på Facebook.

LÆS OGSÅ: Jeanette er en 'Diva' bangebuks

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.