Foto: Krestine Haveman/SBS
Foto: Krestine Haveman/SBS

Sidney Lee genopstår

Den bandanaklædte reality-stjerne deltager i den nye sæson af 'Singleliv', der ruller over skærmen senere på måneden.

Han har forsøgt sig som gamer, campist og reklameskuespiller, men nu vender Sidney Lee tilbage i den rolle, der for alvor gjorde ham til et kendt ansigt i den danske reality-verden.

-Jeg glæder mig rigtig meget til 'Singleliv' bliver vist på skærmen. Det var et af de programmer, hvor jeg for alvor blev kendt, da jeg medvirkede for første gang tilbage i 2009. Siden har folk spurgt om jeg ikke kom tilbage på skærmen, udtaler Sidney Lee i en pressemeddelse til SBS.

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus: Sidney Lee, du er færdig på tronen

Og returen til dating-tv har ikke været uden betænkeligheder. Den bestøvlede Sidney har nemlig ikke altid haft lige let ved at nyde sine Cult Shakere i anonymt kvindeligt selskab.

-Generelt er folk meget opmærksomme, når kameraholdet følger mig på mine dates, så der bliver råbt en del, og det gør det lidt sværere for mig at være på dates, forklarer Sidney Lee.

LÆS OGSÅ: Sidney Lee: Hvem fanden er Numse-Rasmus?

Om det lykkes reality-ikonet at få charmeret en ungmø eller to, kan du erfare fra d. 29. august, hvor en ny sæson af 'Singleliv' har premiere. Her kan du desuden gamle kendinge som Samuel, Silvia og Claus samt de to nye deltagere – stripperen Jackie fra Odense og alenemoren Anja fra København.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Deltag i afstemningen herunder: