Sheila-Maria er for blufærdig til nøgendating

I 'Paradise Hotel' havde Sheila-Maria sex for åben skærm, men i 'Adam & Eva' når hun sin grænse for blufærdighed.

Da Sheila-Maria Lyon Schade deltag i 'Paradise Hotel' sæson 7 kunne hotellets deltagere og tv-seerne se hende have sex med paradise-kæresten Nick Bisgaard Jakobsen, men i 'Adam & Eva' er det en anderledes blufærdig Sheila-Maria, seerne kan møde i aften.

I TV3s nøgendating nåede Sheila-Maria nemlig sin grænse, og det er tydeligt at se, at hun ikke er tryg ved at optræde nøgen i programmet.

- Jeg havde ikke tænkt, at det ville blive så nøgent, som det blev, og derfor får jeg også dækket mig selv til med både hår og hænder programmet igennem. Min blufærdighed kom meget bag på mig, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Sheila-Maria afslører: Min grænse nået med nøgendating

Se begge sider af Sheila-Maria

Det kom bag på Sheila-Maria, at hun ikke kunne smide tøjet og troppe op uden at blive nervøs, og det ærgrer hende.

- Jeg havde jo en noget krampagtig tur, fordi jeg hele tiden skulle holde for og dække. Havde jeg haft et mere naturligt forhold til det at være nøgen, havde jeg sikkert også fået meget mere ud af min oplevelse.

Se den blufærdige side af Sheila-Maria, når hun indtager 'Adam og Eva' herunder, og se hele programmet i aften kl. 21.00 på TV3

Se Sheila-Maria have sex med Nick på 'Paradise Hotel'

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.