Sheila-Maria afslører: Min grænse blev nået

Den tidligere paradiso formåede ikke at vænne sig til at være nøgen på sine dates i 'Adam & Eva'.

‘Adam & Eva’ er et anderledes og grænseoverskridende dating-program, det fik Sheila-Maria Lyon Schade at føle på egen krop, da hun deltog. Sheila-Maria er kendt fra 'Paradise Hotel' sæson 7.

- Jeg valgte at tage med, fordi jeg var i en periode i mit liv, hvor jeg havde ramt bunden i den forstand, at jeg havde arbejdet frygtelig meget og simpelthen var blevet møg stresset. Jeg havde brug for et afbræk i hverdagen, forklarer Sheila-Maria til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Nicole Brøggler nøgen til Reality Awards

Blufærdigheden er stor

Den tidligere paradiso erkender, at hun var betænkelig ved, at hun skulle smide kludene og date løs på tv. Alligevel tiltrak konceptet hende, fordi hun har en tendens til at dømme fyre på overfladiske ting som tøjstilen. Men det er der ingen mulighed for I ‘Adam & Eva’.

- Jeg havde ikke tænkt, at det ville blive så nøgent, som det blev, og derfor får jeg også dækket mig selv til med både hår og hænder programmet igennem. Min blufærdighed kom meget bag på mig, fortæller hun.

Det kom bag på Sheila-Maria, at hun ikke kunne smide tøjet og troppe op uden at blive nervøs, og det ærgrer hende.

- Jeg vil sige, at det var det ærgerligste, at jeg nåede min grænse. Jeg havde jo en noget krampagtig tur, fordi jeg hele tiden skulle holde for og dække. Havde jeg haft et mere naturligt forhold til det at være nøgen, havde jeg sikkert også fået meget mere ud af min oplevelse.

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg som vært for nøgendating?

Folk vil blive forargede

Selvom nøgen-elementet lagde en dæmper på Sheila-Maria, så understreger hun, at det var en sjov og anderledes oplevelse at være en del af det gennemførte projekt, som ’Adam & Eva’ er.

- Jeg er sikker på, at folk vil blive forargede, men også overraskede over, hvor hurtigt man faktisk vender sig til, at folk er nøgne. Det har jeg i hvert fald hørt fra de andre, som også var med i programmet, fortæller Sheila-Maria og erkender:

- Dog vænnede jeg mig aldrig helt til min egen nøgenhed.

LÆS OGSÅ: TV3 om 'Adam og Eva': Forventningerne er store

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.