Shawn om 'Big Brother'-exit: Det var røvsygt!

Seernes dom var hård, da de torsdag valgte at stemme den sprællevende spasmager, Shawn, ud af ’Big Brother’-huset.

Efter en uge i ’Big Brother’-huset måtte Shawn sige farvel og vende tilbage til virkeligheden - og det var alt for kort tid til at sætte skub i det taktiske spil i programmet. Derfor var det også en tydelig skuffet Shawn, som Realityportalen.dk talte med efter gårsdagens afstemning.

- Det er røvsygt! Det er lige gået op for mig her til morgen, og det er ikke en fed følelse ikke at være i ’Big Brother’ mere. Jeg var slet ikke færdig med det! Jeg har ikke fået nok, slår en ærgerlig Shawn fast overfor Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: 'Big Brother'-Martin: Jeg er skuffet og ked af det

Taktikken slog aldrig igennem

Den charmerende fyr føler selv, at hans taktik, om at komme godt ind på livet af alle deltagerne i huset, fungerede. Men den korte tid i det berømte 'Big Brother'-hus begrænsede ham i at føre taktikken 110 procent igennem.

- Min taktik var jo at splitte alle grupperinger ad - at vise verden at jeg turde 'fucke' med ying- og yangkonceptet. Men jeg havde for lidt tid til at få det hele til at ske. Derfor vidste jeg godt, at jeg nok ville blive nomineret, fordi jeg altså ikke nåede at få udført min plan og få vist mere af mig selv, lyder det fra Shawn, der uddyber.

- Jeg skulle ikke have været så forsigtig. Jeg skulle have konfronteret folk noget mere, lavet mere skandale - og ja, flirtet mere.

LÆS OGSÅ: SBS: Havde håbet på flere seere

Tarik er Tarzan-charmøren

Nomineringen kom ikke bag på den kække Shawn, og da han fandt ud af, hvem han var oppe imod, vidste han godt, at han var på vej hjem.

- Jeg vidste, at seerne ville holde med Camilla, da vi jo havde været lidt hårde ved hende inde i huset. Og Tarik, ja han er jo bare den her lækre, brune Tarzan-charmør, som pigerne gerne vil have. Og så var der bare mig, griner han.

Trods det korte ophold i 'Big Brother'-huset har Shawn fået en masse personlige redskaber med i bagagen, som han kan bruge videre i livet.

- Jeg tager lidt en ny personlighed med mig. Jeg har fået mere mod, mere kampgejst og en masse positiv energi. Alt det vil jeg nu overføre til min musik - faktisk føler jeg mig endnu mere inspireret til at lave musik nu.

LÆS OGSÅ: De nye 'Big Brother'-deltagere går all-in!

Bjørn vinder lortet

Selvom Shawn nu er ude af 'Big Brother' og vil fokusere 100 procent på sin musik, så er han ikke i tvivl om, hvem, der vinder 'Big Brother 2013'.

- Det gør Bjørn! Bjørn er måske en sart sjæl, men han passer på alle menneskene inde i huset, og jeg tror, det er svært for de andre at nominere ham, fortæller en stensikker Shawn.

Men selvom Shawn er skråsikker på, at det er Bjørn, som vinder, hvis han tør give den lidt mere gas i huset, så er det alligevel en helt anden, han håber render med sejren.

- Jeg håber virkelig, Bianca vinder! Hun har så meget personlighed og er 100 procent sig selv, og så har hun en skøn latter. Den kommer jeg virkelig til at savne.

LÆS OGSÅ: Amanda: Jeg fortryder ingenting

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.