Deltagerne i 'Singletown' 

Teitur
Deltagerne i "Singletown" Teitur

Sender rørende hilsen til Teitur

Familien er der stadig for Teitur, det gør de klart med den søde fødselsdagshilsen.

I går den 10. august kunne Teitur Skoubo fejre sin 27 års fødselsdag, og det bliver uden tvivl en fødselsdag, han vil huske. Teitur sidder nemlig stadig i fængsel, efter han i maj blev idømt 2 år og 6 måneders fængsel for at have voldtaget en 25-årig pige.

LÆS OGSÅ: Teresa efter Teiturs voldtægtsdom: Jeg føler mig ensom

Dommen blev anket med det samme, men Teitur er fængslet, indtil sagen atter skal for retten. Det forhindrede dog ikke hans nærmeste i at sende ham kærlige tanker i går på hans fødselsdag. Teiturs søster Vanja har lavet en rørende hilsen på Instagram i form af en video med billeder, hvortil hun skriver:

- Tillykke med fødselsdagen højt elskede og savnede bror. Vi kender dig bedst og ved, hvem du er og venter på dig. Uanset hvad verden synes om dig, er det os, der kender dig bedst! Love you!

LÆS OGSÅ: Lenny: Derfor gik det galt for Teitur

Til sammenklipningen af billeder, hvor man blandt andet ser Teitur med sine to søstre og som den sjove og nærværende morbror for sin niece og nevø, kan man høre Chris Medinas sang ' What Are Words'. Sangen er meget sigende i forhold til opslagets budskab, idet teksten lyder:

LÆS OGSÅ: Bro jubler over graviditet

Anywhere you are, I am near

Anywhere you go, I'll be there

Anytime you whisper my name, you'll see

How every single promise I'll keep

'Cause what kind of guy would I be

If I was to leave when you need me most

Til opslaget har Teiturs anden søster Solbjørg lavet tre hjerter, og både hans mor og tante har også svaret med kærlige emojis. Der er altså ingen tvivl om, at Teitur stadig har sin families opbakning, og at de er her, når han kommer ud af fængslet igen.

LÆS OGSÅ: Skal Lenny være far? Nu svarer han på graviditetsrygter