Seerne har talt: De vinder Dansk Melodi Grand Prix

Reddi vinder Dansk Melodi Grand Prix og skal repræsentere Danmark i Eurovision i Italien i maj.

Reddi blev udpeget som vinder med nummeret "The Show" efter først at have sikret sig en plads i den såkaldte superfinale, som et musikpanel og danskernes stemmer via app og sms bestemte.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Fuld Effekt fortæller om deres bidrag til Dansk Melodi Grand Prix 2022...

Her skulle de kæmpe mod Conf3ssions med "Hallelujah"  og Josie Elinor & Jack Warren med "Let Me Go", men pigegruppen tog derefter sejren, som udelukkende var et resultat af seernes stemmer.

På scenen i den fyldte sal var det skuespiller og komiker Martin Brygmann og tv-vært Tina Møller, der styrede folkefesten. De var genvalgt, da de gjorde det ekstremt godt under sidste års show.

Med sejren får Reddi æren af at repræsentere Danmark, når Eurovision Song Contest løber af stablen. Konkurrencen vil blive afholdt i Italien, idet bandet Måneskin vandt i 2021 med sangen 'Zitti E Buoni' i Rotterdam.

Se bandets reaktion på sejren øverst i artiklen.