'Paradise Hotel' 2017 (Foto: TV3)
'Paradise Hotel' 2017 (Foto: TV3)

SE VIDEOERNE: Mød de nye 'Paradise'-babes

Nu kan du lære de fem nye 'Paradise'-babes lidt bedre at kende.

Til foråret 2018 sendes endnu en sæson af det populære TV3-program 'Paradise Hotel'. Netop nu er optagelserne i fuld gang i Mexico, og startcastet er tjekket ind på det luksuriøse hotel.

De ti første paradisoer i den nye sæson blev for nylig afsløret, og nu kan du lære de fem nye 'Paradise'-babes lidt bedre at kende nedenfor.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen og Lenny vender tilbage til ‘Paradise Hotel’

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-vinderen: Dét skal pengene bruges på

Nadja Hansen, 20 år fra Sorø

- Mine venner vil nok beskrive mig som helt min egen. Sjov, mærkelig og gør mest, hvad der passer mig. De vil nok synes, at det er typisk mig at melde mig til sådan et program. Jeg har meldt mig for at få en oplevelse, og jeg vil hellere fortryde noget, jeg har gjort, end noget, jeg ikke har gjort, fortæller Nadja i præsentationsvideoen.

- Hvis jeg vinder 'Paradise', så skal pengene bruges på at rejse og opleve verden. Jeg gider ikke at sidde i kedelige Sorø og glo. Det er mit liv for kort til. Jeg er den festglade type, der godt kan lide at danse, og der skal ske noget, fortsætter Nadja, der falder for de små, nuttede, uskyldige drenge.

Få endnu mere at vide om Nadja i videoen nedenfor:

Trine Skjollander, 23 år fra Aarhus

- Jeg arbejder som frisør i Aarhus, hvor jeg er daglig leder og står for salonen. Så jeg er klar på at sætte de andre pigers hår, så de ser godt ud. Hvis bare håret sidder, er det ikke så vigtigt med tøjet. Min rolle på hotellet bliver nok, at jeg er hende, som gerne vil tage ansvar, fortæller Trine i præsentationsvideoen og fortsætter:

- Mine venner vil nok beskrive mig som en sød pige, der er meget fornuftig. I hvert fald udadtil. Og så kender de mig som hende, der altid er klar på at have det sjovt. Når jeg fester, står jeg tit i baren, fordi jeg elsker drinks, fortsætter Trine, der ser Channing Tatum som sin drømmefyr.

Få endnu mere at vide om Trine i videoen nedenfor:

Katrine Cecilie Hoffmann, 23 år fra Kastrup

- I weekenderne arbejder jeg på en natklub som garderobepige. Jeg får mange tilbud, når jeg er på arbejde. Jeg kommer helt sikkert til at være på dansegulvet på 'Paradise'. Med mindre der er Tequila, så er jeg i baren lige med det samme, så vi kan lave bodytequila, og jeg kan slikke lidt på pigerne, fortæller Katrine i sin præsentationsvideo.

- Jeg har fået lavet min næse, fået større læber, fyldt i hagen og fået tatoveret mine bryn. Hvis jeg vinder, skal pengene bruges på en næseoperation. Og jeg kunne godt finde på at smide kuglen, hvis jeg når til finalen, fortsætter den 23-årige Amager-pige, der afslører, at hun kan være en rigtig djævel.

Få endnu mere at vide om Katrine i videoen nedenfor:

Julie Lieberkind, 18 år fra Greve

- Jeg er en meget glad pige, og det er sjældent, at man ser mig ked af det eller sur. Jeg ser meget sød ud udenpå, men jeg har også en anden side. Hvis nogen pisser mig af, kan jeg blive rigtig strid. Og så har jeg mit eget sprog. For eksempel har jeg altid kaldt færdigretter for færdighedsretter, og jeg siger også styrtende øsvejr, fortæller Julie i sin præsentationsvideo. Til dagligt arbejder hun som tjener.

- Jeg var med i 'Danmark har Talent' i 2015. Jeg har sunget i mange år, og det betyder rigtig meget for mig at synge, så jeg gør det, så meget jeg kan komme til det Jeg har meldt mig til 'Paradise' for at hygge mig, feste og møde en masse nye mennesker - og selvfølgelig også for at spille spillet, fortsætter Julie.

Få endnu mere at vide om Julie i videoen nedenfor:

Cecilie Stampe, 18 år fra Skive

- Jeg vil beskrive mig selv som en meget spontan type, og så er jeg meget loyal og ærlig. Hvis jeg selv skulle vælge, vil jeg gerne være skuespiller. Jeg er meget vild og kan godt lide at lave alt muligt. Når jeg er fuld, kan jeg godt være lidt højtråbende, men jeg er altid klar og har det sjovt, fortæller Cecilie i præsentationsvideoen.

- Jeg falder for en fyr, der er lidt mørk i huden, har brune øjne og mørkt hår. Og så skal han være charmerende og have en god humor. Hvis der skulle være en tidligere paradiso, der skulle tjekke ind på hotellet, skulle det helt klart være Lenny eller Philip. De er så sjove, fortsætter Cecilie, der regner med at blive hotellets taktikker.

Få endnu mere at vide om Cecilie i videoen nedenfor:

Se billeder af de fem 'Paradise'-babes øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: Peter Birch afslører: Vil have børn med Amalie

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par kan fejre et års bryllupsdag

LÆS OGSÅ: Lykkelig ‘Robinson’-deltager: Jeg skal være far igen