SE VIDEOEN: Silas Holst modtager stor hæder

Silas Holst modtog i weekenden en pris, han har drømt om at vinde siden 1998.

I weekenden modtog Silas Holst en særdeles fornem pris for sin rolle som dragqueen’en Lola i 'Kinky Boots', da Årets Reumert 2022 blev uddelt søndag aften i Odeon i Odense. Her løb Silas Holst med prisen for 'Årets mandlige hovedrolle'.

LÆS OGSÅ: Messerschmidt støtter kæresten: Kys og komik

Værtsduoen skuespillerne Rikke Bilde og Christopher Læssø stod på scenen sammen. De to værter førte publikum gennem et festligt, underholdende show med masser af priser og musikalske indslag, som samtidig markerede fejringen af jubilæumsåret for Dansk Teater 300 år.

- Det er ubeskriveligt og en ære, jeg aldrig troede, ville tilfalde mig. Jeg er enorm stolt. Jeg har drømt om at få sådan en siden 1998, hvor jeg så det første Reumert-show, og jeg har set alle Reumert-shows lige siden, så det har på en eller anden måde været en målsætning en dag at få sådan en her, fortæller Silas efter uddelingen søndag.

LÆS OGSÅ: Sidse Babett siger stop: Færdig med 'Borgen'

Silas havde regnet med, at han skulle få prisen som danser og ikke som skuespiller.

- Nu fik jeg den for min skuespiller præstation, det tror jeg ikke, at mange havde set komme. Jeg har en stolthedsfølelse, og den har jeg tænkt mig at nyde, så længe jeg kan, fortæller Silas fortsat.

LÆS OGSÅ: WOW: Paula afslører vild hobby