SE VIDEOEN: 'Robinson'-deltagere tager røven på fans

Hvis man går og tror, at reality-stjerner er nogle krukkede typer, som ikke gider at tage sig af sine fans, så kan man godt tro om igen. Det sætter Mie Fitness fra 'Robinson Ekspeditionen' en stor fed streg under.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Uenighed mellem Fie Laursen og Tobias

I en video, som er blevet delt på Anders Hemmingsen, kan man se Mie og nogle af de andre 'Robinson'-deltagere dukke op til nogle fans' fest og overraske dem.

I torsdags tikkede der nemlig en besked ind på Mies Instagram-profil, hvor en fan skrev, at de var nogle venner, som skulle holde 'Robinson'-fest, og hun spurgte, om Mie ville kigge forbi og overraske selskabet.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes åbner op om svær tid: Familieretshuset hjælper os

- Jeg svarede selvfølgelig med det samme, at det ville jeg da gerne. Jeg har hele tiden haft den holdning at når nogen bruger deres tid på at sende en besked til mig, så er det mindste jeg kan gøre, at bruge min tid på at svare dem. Det gjorde jeg også i dette tilfælde, for jeg kunne mærke, at de ville blive sindssygt glade, og hvad er bedre end at sprede lidt glæde, lyder det fra Mie, som fortsætter:

- Jeg skulle ud og spise med nogle af de andre 'Robinson'-piger i går og spurgte, om de var friske på at tage med, ellers ville jeg bare selv have gjort det. Men det bakkede de selvfølgelig op om. Så i går fredag klokken 22.30 cirka overraskede vi de søde piger på Nørrebro. De blev så glade og overraskede. Det var en skøn aften.

LÆS OGSÅ: Efter tragisk dødsfald: ‘Årgang 0’-Stephanie afslører stor beslutning

Mie var sammen med Kia, Mariam og Doaa til festen, og hun understreger, at det er vigtigt for hende at holde benene på jorden, fordi man bare er et menneske ligesom alle andre, selvom man har været med i et tv-program.

Se den søde video herunder: