SE VIDEOEN: Realityfyr overrasker kæresten med vildt frieri

Alt var planlagt ned til mindste detalje, da han friede til kæresten.

Mick Skov og Freja Benedikte testede parforholdet i realityprogrammet ‘Singletown’ på discovery+, og selvom det var en hård sommer væk fra hinanden, så fortalte de efterfølgende, at det styrkede deres forhold.

LÆS OGSÅ: NU ER DET AFGJORT: Her er årets hunk 2022

I 2021 flyttede de sammen, og efter næsten to år fyldt med kærlighed og sommerfugle i maven har de taget næste seriøse skridt i deres forhold.

Den 27. december gik Mick Skov nemlig på knæ, og kæresten Freja Benedikte kvitterede med et kæmpe "ja".

Og intet ved frieriet var overladt til tilfældighederne.

- Jeg har haft planlagt det i flere måneder. Jeg har altid vidst, jeg ville fri til hende, det handlede blot om det perfekte tidspunkt i vores liv, fortæller Mick til Realityportalen og uddyber, hvorfor timingen var god nu:

- Hun havde fødselsdag dagen efter, og derudover var det tid til at tage skridtet videre i forholdet, da drømmen ift. fremtidsplaner gerne skal være i en bestemt rækkefølge.

LÆS OGSÅ; Thomas Warberg skal være far

Frieriet foregik på Manon Le Suites med 2000 rosenblade og levende lys.

- Jeg udså stedet for længe siden. Det blev det, delvist fordi det er et af de mest romantiske steder, jeg kunne drømme om at gøre det, fortæller Mick, som også kender ejeren af hotellet.

Parret planlægger at blive gift inden for de næste to år.

- Nu bruger vi det kommende år på at få rejst en masse sammen og nyde hinanden, imens vi får sparet op til kjole og hvidt imens, lyder det.

Du kan se en video af Micks frieri til Freja øverst i artiklen.