SE VIDEOEN: Prins Vincent sætter søster på plads

Prins Vincent og søster prinsesse Josephine opfører sig som alle andre børn - også når de er ude til royale opgaver.

De royale tvillinger prins Vincent og prinsesse Josephine var søndag med deres mor kronprinsesse Mary til Hubertusjagt, hvor de alle var med til at overrække priser til vinderne.

Ved ankomst til Eremitageslottet sprang Josephine ud af den karet, der havde kørt dem gennem Dyrehaven og rundt for at se på de mange spring, som de mere end 100 ryttere skulle igennem søndag. Josephines begejstring for heste skinnede igennem, og hun kunne ikke komme hurtigt nok ind på slottet og op på balkonen, hvor hun havde bedre udsyn.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Tvillingerne i byen med mor

Se videoen herunder, hvor prins Vincent ikke kan dy sig for at give sin søster et klap på kinden. Artiklen fortsætter under videoen. 

LÆS OGSÅ: Cengiz måtte på politistationen inden ‘Fangerne på fortet’

Kommentatoren af Hubertusjagt kunne ikke engang nå at byde velkommen til Josephine, før hun var løbet ind på slottet, så hun måtte kaldes ud igen, hvortil prins Vincent giver sin søster en kærlig dumflad på kinden og efterlader et stort smil til sin mor, som beder ham om at stoppe.

Det tog dog ikke glæden fra Josephine, der resten af søndagen smilede og vinkede interesseret og imødekommende fra Eremitageslottets balkon til alle de fremmødte mennesker i Dyrehaven, hvor vinderen af store heste i år blev Frederikke Blixencrone-Møller og hesten Elan, mens Asta Lund og hesten Minuty vandt for pony-kategorien.

LÆS OGSÅ: Kronprinsesse Mary i Burkina Faso: Trodser terrorfrygt for børnene