SE VIDEOEN: Populært realitypar i voldeligt skænderi

TMZ er kommet i besiddelse af en chokerende video, hvor et kendt realitypar er ude i et voldeligt skænderi.

I september kom det frem, at 'Jersey Shore'-stjernen Jenni 'JWoww' Farley havde søgt om skilsmisse efter tre års ægteskab med sin mand, Roger Matthews. På daværende tidspunkt fremgik det af skilsmissebegæringen, at ægteskabet længe havde været dårligt, men Roger slog fast på sin Instagram, at han ville kæmpe for at vinde sin kone tilbage.

LÆS OGSÅ: Irina afslører: Sådan fandt Morten og jeg sammen igen

Det ser dog langt fra ud til, at Roger er lykkedes med at vinde JWoww tilbage - faktisk har han gjort det fuldstændig modsatte. JWoww beskylder nemlig Roger for at have været voldelig flere gange i løbet af deres tre år lange ægteskab, og hun mener, at han er til fare for parrets børn.

Samtidig har hun delt en foruroligende video, som kan ses nederst i artiklen. I videoen ses det, hvordan Roger angiveligt kaster JWoww hårdt mod gulvet, mens man i baggrunden kan høre et barn skrige. Det skriver TMZ, som har delt videoen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Amalie Szigethy dropper stor satsning

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre 'De unge mødre' tale ud om voldelige forhold.

LÆS OGSÅ: Kardashian-familien frygter for Robs datter

Vil have hende ned med nakken

Derudover hævder JWoww, i følge TMZ, at Roger var delvist ansvarlig for, at hendes ekskæreste, Thomas Lippolis, blev arresteret i sidste måned - angiveligt for at have forsøgt at afpresse hende. JWoww siger, at Roger tog kontakt til Thomas for at "teame up" mod hende for at ødelægge hendes liv. Hun siger også, at Roger har taget kontakt til andre af hendes ekskærester for at få hende ned med nakken.

Men det slutter slet ikke her. JWoww fortæller nemlig, at Roger har tegnet et misvisende billede af, at han er en god far på sine sociale medier. JWoww fortæller, at Roger ofte forsømmer børnenes behov, og hun beskriver ligeledes, at Roger har et USB-stik med en video, hvor hun bryder hysterisk sammen, og at han bruger videoen, som i følge JWoww er taget ud af en kontekst, som en trussel.

Det er altså langt fra gået nemt for JWoww, siden hun søgte om skilsmisse i september. I december fik hun et midlertidigt polititilhold mod Roger, og nu må tiden vise, om Roger vil lade hende komme videre med hendes og børnenens liv.

LÆS OGSÅ: Ung mors hårde kamp: Indlagt på psykiatrisk afdeling efter brud

Du kan læse resten af TMZ-artiklen HER og se videoen herunder:

LÆS OGSÅ: ‘Bryggen’-Didde i dyb sorg: Jeg har aldrig følt mig så alene

LÆS OGSÅ: Geggo: Derfor spiste Cengiz ikke min moderkage