SE VIDEOEN: Oliver viser sin nye kæreste frem på den røde løber

Oliver har fundet en pige fra Aarhus, men der bor hun nok ikke så længe endnu.

I den seneste sæson af 'Ex on the Beach' havde Oliver Erngart et godt øje til den populære Julica, men hjemme i Danmark var det en helt anden blondine, der fangede Olivers interesse.

LÆS OGSÅ: Oliver afslører hemmelig aftale med produktionen: Derfor skulle jeg hjem

Til premiere på den nye film 'Avatar' torsdag aften fortalte Oliver mere om sin nye kæreste, Louise, til Realityportalen.

- Hun fortjente et superlike på Tinder, og så gik det bare hurtigt. Vi fandt hurtigt ud af, at vi har en sjov jargon og god kemi fra starten, fortæller Oliver om første møde med Louise.

LÆS OGSÅ: Sådan har man sex på 'Paradise'

Parret så allerede hinanden en uge efter første chatbesked.

- Jeg var hjemme hos hende i fire dage, hvor det skulle have være maksimalt to dage, så god start, afslører Oliver.

LÆS OGSÅ: Sandra deler håb: Vi har nu muligvis en diagnose

Flytteplaner

Louise bor lige nu i Aarhus, men kommer oprindeligt fra Skagen. Så med Olivers nuværende bopæl i Roskilde, har parret en lang tur mellem sig.

Parret har kendt hinanden i to måneder, men de har allerede talt om, hvem der skal flytte, når de en dag skal bo sammen.

- Jeg kan nok ikke rigtig lokke Oliver til Aarhus. Men det er fint. Det har jeg indfundet mig med. Sjælland har aldrig rigtig sagt mig noget, men nu må jeg finde det positive ved Sjælland. Jeg har jo heldigvis Oliver, som er grunden til, jeg flytter, så jeg skal nok finde mig tilrette herover, fortæller Louise.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen deler rørende billede: Datterens aske spredt

Grunden til, at Oliver har svært ved at flytte, skyldes at han har en lille dreng sammen med reality-deltageren Anna Seneca, som også bor på Sjælland.

Oliver bor lige nu med en kammerat i Roskilde, men han skal flytte til april, og det giver anledning til at få Louise på banen.

- Vi snakker om, hvor Louise kan se, det giver mening at bo på Sjælland, så vi leder lidt sammen, fortæller Oliver.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz forfulgt af uheld

Godkendt af Mio

Olivers lille dreng Mio har for blot en uge siden mødt Louise, og mødet gik godt.

- Hun har fået krammer, og han har puttet sig op af hende, og de har leget sammen. Hun er godkendt. Det er hun i hvert fald. Det varmer mit hjerte at se, fortæller Oliver.

Dermed manglede Louise blot at møde én anden vigtig person i Olivers liv - nemlig Anna. Men det møde klarede de til premieren torsdag aften, hvor Anna også deltog.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Anna fik Oliver med i 'Ex on the Beach'