Se videoen: Fie Laursen prøver løgnedetektor

Fie Laursen bliver ofte kaldt en løgner, og nu skal det testes.

Fie Laursen indrømmede tidligere i år, at hun ikke altid har fortalt sandheden, og at mange af hendes historier har været løgn. Siden har realitystjernen hørt på mange negative kommentarer omkring, at hun er en løgner.

Derfor har hun nu allieret sig med Joachim og Adam fra Kanal 4-programmet 'De tre Wichmanns', som hun er gode venner med. De to brødre har fået mulighed for at stille Fie en række spørgsmål, mens hun er sat til en løgnedetektor.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Jeg er uærlig og pengegrådig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvordan 'De 3 Wichmanns' ofte bliver sammenlignet med andre i USA - men det er ikke alle sammenligninger, der er lige positive.

- Vi syntes, det var en sjov ide, fordi jeg gerne vil lave lidt selvironi omkring, at jeg har løjet, og at folk kalder mig en løgner. Så derfor hev vi en løgnedetektor frem, fortæller Fie Laursen til Realityportalen.dk.

Herefter skulle hun blandt andet svare på, om hun nogensinde havde slået et andet menneske ned, om hun nogensinde har tænkt på Joachim og Adam, mens hun onanerede, og om hun egentligt er fan af analsex. Men hun fik ikke det spørgsmål, som hun ville have spurgt sig selv om.

- Jeg ville stille mig selv spørgsmålet: "Er det rigtigt, at du er blevet mobbet?", fordi folk har startet et rygte om, at jeg aldrig er blevet mobbet. Det er nok bare for at have noget at køre imod mig, så det ville jeg bevise i en løgndetektor. Det er ubehageligt at blive anklaget for at lyve om noget, der har ødelagt ens barndom, siger hun.

LÆS OGSÅ: Efter indrømmelser om løgn: Læserne flygter fra Fie Laursen

Løj om forhold

Adam og Fie skabte tidligere i år lidt opmærksomhed, da de på Facebook pludselig stod til at være i et forhold. Den historie skrev flere medier ud fra opslaget, men Fie afslører nu, at de slet ikke var kærester.

- Jeg fik aldrig forklaret det med Adam, men det var faktisk en joke, vi lavede, som vi kørte for langt ud, siger Fie Laursen, der fortæller, at det hele startede i en gruppesamtale mellem hende og de to brødre.

- Vi legede, at Adam og jeg var mand og kone. Så gjorde vi det som i et forhold på vores Facebook-profiler, og vi regnede slet ikke med, at det var noget, der kom i pressen. Vi syntes, det var sjovt, og netop fordi alle var glade for, at vi var kærester, turde vi ikke sige, at vi ikke var, griner hun.

LÆS OGSÅ: Caroline og Fie i bitter strid: Hun er billig!

Herunder kan du se videoen, hvor vi godt kan afsløre, at Fie Laursen ikke fortæller sandheden om alt:

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.