Foto: Covermodel
Foto: Covermodel

Se strip og støt et godt formål

Kom og se den smukke reality-stjerne Michella strippe og vær med til at redde et liv.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er det ikke. På fredag kan man komme ind og se Michella Evers strippe og støtte et godt formål. Realitystjernen har nemlig hjertet på rette sted, så hun har stablet et strip-event på benene for at redde sin venindes hund.

- Jeg holder et strip event på Carlsberg, for at samle penge ind til min venindes hunds operation, fortæller hun og uddyber:

- Det betyder meget hvis folk kommer, min veninde har virkelig haft en sort sky over sig, og hun fortjener ikke også at miste sin hund, den er hendes et og alt. Det kræver virkelig sin kvinde at kunne stå op, efter alt det hun har været igennem! Hun er så stærk, så nu vil jeg hjælpe lidt, hvis jeg kan!

Der har været stor efterspørgsel på Michellas show, og flere fans har længe villet have, at hun skulle lave et offentligt show, så nu har hun taget tyren ved hornene for venindens skyld. For hvis ikke pengene til operationen kan skaffes, så skal hunden aflives – og det kan Michella ikke bære.

LÆS OGSÅ: Michellas single går rent ind

Stopper med at strippe

Og der er god grund til at komme til eventet, som afholdes fredag d. 28. september. Her vil Michella lave to shows, og det kan være én af de sidste chancer, man får for at se hende strippe.

- Jeg skal også snart stoppe helt med at strippe. Mit sats er efter nytår, så man skal være hurtig, hvis man stadig vil nå at se et af mine shows, fortæller hun.

Eventet afholdes på Carlsberg i København, og entréen koster 100 kroner, men for den pris får man så også hele to shows, og der vil være billige priser i baren og musik under hele arrangementet. Det starter fredag kl. 20.00, og man kan læse mere og tilmelde sig her.

LÆS OGSÅ: Michellas har store planer med sin næste single

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.