SE SERIEN: 'Realityhjørnet' afsnit 2

Følg med i ugens afsnit af 'Realityhjørnet', hvor reality-eksperterne Jeppe og Dolken får besøg af Zilas fra den nye sæson af 'Paradise'.

Så er Paradise for alvor skudt i gang, og de to første uger har budt på både løgne, sex og knivstikkeri.

Er du også lidt forvirret over, hvad dælen der egentlig foregår på det nye hotel i Mexico? Eller vil du bare have endnu mere 'Paradise'?

LÆS OGSÅ: Skal du med til Mexico? 'Paradise' søger nye deltagere

Så se med i andet afsnit af Realityportalens nye serie 'Realityhjørnet',  hvor Jeppe og Dolken dykker ned i de første afsnit og kårer, hvem der blandt andet er ugens dramatiker, ugens taktiker og ugens badeferie.

Og så får de to reality-eksperter besøg af én af de nye deltagere i 'Paradise'. Zilas kommer nemlig forbi studiet og giver dig et indblik i alt det, du ikke så på tv.

Tidligere 'Paradise'-deltager: Teitur er uskyldig

Reality-eksperterne

Sidste uge havde reality-kongen Jeppe Risager besøg af 'Ex on the beach'-kollegaen Marco Harry. I denne uge skruer vi tiden lidt længere tilbage i reality-historien, for nu er det nemlig reality-veteranen Martin Vinther "Dolken", der er medvært og ekspert i 'Realityhjørnet'.

Dolken er fra den gamle reality-skole og har lavet blandt andet 'Kongerne' og 'Big Brother', og der sker magi, når han sammen med Jeppe fra den næste generation får besøg af unge Zilas, der er helt grøn i reality.

LÆS OGSÅ: Ærlige 'Paradise'-Damien: Deler stor hemmelighed om sin seksualitet

Dolken og Jeppe har kendt hinanden i noget tid efterhånden.

- Jeg fandt Martin som ung dreng. Jeg så op til Martin. Vi er begge to nordjyder, og så har det været kærlighed ved første blik. Jeg mødte ham i byen engang og gik hen til ham og spurgte "Må jeg ikke få et billede, Martin?", forklarede Jeppe, og Dolken tilføjede, at nu er det Jeppe, som alle vil have billeder med. Måske Zilas bliver den næste store stjerne?

LÆS OGSÅ: Bro og Jasmin i stort skænderi

Du kan se det nyeste afsnit af 'Realityhjørnet' her i artiklen. Vi lover, at tre generationer med reality kun kan blive godt!

Følg med i næste uge, når tredje afsnit af 'Realityhjørnet' ruller over Realityportalen.

Har du endnu ikke fået set det første afsnit, hvor Jeppe og Marco taler om deres forventninger til det nye 'Paradise'-format? Så kan du se det lige her:

SE SERIEN: 'Realityhjørnet' afsnit 1